2777
2789

سلام خانمهای عزیز. من هفته ی سی و ششم هستم. امروز رفتم پیش دکترم گفت من سه تا بیمارستان مادران، نجمیه و پاسارگاد زایمان انجام میدم هر کدوم که خواستی بیا. به نظرتون کدوم رو برم؟ خانمهایی که توی این سه تا بیمارستان زایمان کردید لطفا از تجربه و اطلاعاتتون بگید. خیلی ممنونم 

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

man madaran zayeman kardam bad nabod

راضی بودی؟ اگه دوباره بخوای زایمان کنی میری اونجا؟ بلوک زایمانش تمیزه؟ اتاق درداش خصوصی و جداگانه س؟ پرستارا و ماماها چطورین؟ ببخشید خانومی خیلی استرس دارم

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
راضی بودی؟ اگه دوباره بخوای زایمان کنی میری اونجا؟ بلوک زایمانش تمیزه؟ اتاق درداش خصوصی و جداگانه س؟ ...

esteres aslan nadashte bash golam residegishon kheyli khobe razi bodam vali kolan agar bekham dobare zayeman konam miram atie doktore manam hamin doja bod

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

esteres aslan nadashte bash golam residegishon kheyli khobe razi bodam vali kolan agar bekham dobare ...

آتیه خوبه؟ من اصلا هزینه ش برام مهم نیست فقط میخوام رسیدگیشون خوب باشه

عزیزم من خودم میخوام برم مادران، خودمم رفتم دیدم بیمارستانو عااااالیه، خیییییلی تمیزه تازه باز سازی کردن، یعنی همه چیزش نو بود، پرستارا خوش اخلاق خیلی خوب بودن، تازه بیمه تامین اجتماعی هم قبول میکنه بیمارستانش، دکترم پاسارگادم میره ولی به من گفت بیا مادران بهتره

دو نفر از آشناهامون هم رفتن مادران برا زایمان راضی بودن

واقعا؟ ممنون

منکه خیلی خوشم اومد، اصلا حاضر نیستم جای دیگه برم

آخه قبلا خیلی ازش تعریف نمی کردن. میگفتن کثیف و شلوغه