2777
2789
عنوان

بارداری

186 بازدید | 22 پست

سلام خانمای گل من رفتم آزمایش خون دادم بتای خونم‌بالای۲۰۰ومثبت بود،اما رفتم‌یونوگرافی وواسم نوشت مشکوک بgsزیرچهارهفته‌ام خیلی نگرانم توروخدا ب دادم برسید

اشتباه کردی الان رفتی سونو😨😨😨😨دلیل اینکه رفتی سونو چی بود دقیقا؟😑😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم اطلاعاتتون رو از بارداری بالا ببرید که اینجوری با استرس به جنین آسیب نرسه....آدمی که لک بینی نداره تا ۷ یا ۸ هفته ک سونو نمیره...مگر اینکه لک بینی باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
یه کم اطلاعاتتون رو از بارداری بالا ببرید که اینجوری با استرس به جنین آسیب نرسه....آدمی که لک بینی ن ...

Gs چيه؟

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
Gs یعنی ساک حاملگی ،من دکترم برام سونو نوشت وگرنه نمیرفتم،الان چکارکنم دقیقا؟ خیلی استرس دارم

خوب عزيزم الان چاره اي جز صبر كردن نداري من چون بتام پايين بود مشكوك به خارج رحمي بودم دكترم هفته ٤ بهم گفت دو هفته ديگه تيتر بتا بده و بيا بعد كه رفتم گفت هنوزپايينه بعد تو هفته ي ششم سونوي داخلي كرد و گفت نه خارج رحمي نيست. من نميدونم چرا انقدر دكترت زود سونو كرده اما نكران نباش دكترا الكي استرس ميدن

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ