دو جور سالاد درست کن با تزعین غذا مرغو خورشت درست کن خوب تزعین کن سیب زمینیهاتو با قالب شکل دار در بیار بعد سرخ کن بزار رو مرغ ماهی درست کن تو شیکمشپر کن با زیتونو سیب زمینی تزعین کن اب ک تو قالب یخت میریزی تو هر قالب یه نعنا بزار ی برگ کوچولو یخ ک بزنه یختو بریز تو جا یخی بزار کنار پارچ دوغ سر سفرت سوپ قارچ هم درست کن ماست خیارم درست کن با گل محمدیو گردو تزعین کن سالادم سالاد ذرتو کاهو خوبه
من وقتی مهمون دارم بچه کوچیک دارن جدا برا بچشون کته سیب زمینی میپزم یا فرنی خیلی دوس دارن ...مثلا مهمونیه شب باشه زود بیان ۴ بیان یه دور عصرونه به بچه ها میدم چیزی ام نپزم شیر و کیک میدم بهشون
سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
رفتیم خونه اونا زرشک پلو داشتن میخوام عدس پلو با کشمش و گردو و مرغ درست کنم خوبه؟؟؟
يه غذاي رسمي تر بزار جاي عدس پلو
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من نمیخوام خورشت درست کنم راسیاتش دستمون یکم خالیه یه غذا با مرغ بگید راستی سالاد ماکارانی درست کنم بذارم کنار غذا اصلی خوبه؟شما تو سالاد ماکارانیتون چیا میریزید