2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی که فیلم بازی مرکب رو ندیدن◼️⭕🔺

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 74 پست
من نه بازی مرکب نه موش هیچ کدومشو حتی یه قسمت هم هنوز ندیدم کجای کاری😐😂مثلا ۱۰ ساله کیدرامرم خیر س ...

موش کدومه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همون روز اول که فیلمش اومد میخواستم ببینم ولی هنوز ندیدم

میگن فصل ۳ هم قراره بسازن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

هرکی دید بدونه واقعیه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

دقیقا مثل بازی مرکب وارد یه بازی میشن ولی به نظر من این هیجانش حتی از بازی مرکبم بیشتره

عههههههه پس ببینمش   من دیشب همه ما مرده ایم دان کردم دوس نداستم

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

از همون روز اول که فیلمش اومد میخواستم ببینم ولی هنوز ندیدممیگن فصل ۳ هم قراره بسازن

ببینش واقعا  قشنگه

نسبت به فصل اول خیلی مسخره بود الان باید وایسیم تافصل بعد

بازم خوب بوذ   درسته  فصل یک قویتره

یه سریال کره ای که شاهکاره اما هیچ وقت فرصت نشده ببینم

ببینمش پس

بستگی داره . 

من فصل ۱ کامل دیدم ولی اصلا خوشم نیومد ( کلا با کشت و کشتار مخالف شدیدم و بدم میاد و مناسب من نیست همچین ژانری ) 

متاسفانه فصل دوم هم چند سکانسش رو دیدم گفتم محاله برم ببینمش