خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 عنوان خانمای لر یا بختیاری یه سوال داشتم 80 بازدید | 11 پست شنیدم طرفای شما برای اینکه موهای زاید نوزاد در آینده کم بشه یه خمیری درست میکنن فکنم اسمش پله هستدستورش رو میخوام و اینکه قوامش چقد باید باشه کسی میدونه؟ 1403/10/17 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 من بختیاریم ولی نشنیدم همچین چیزیبعید میدونم تاثیر داشته باشه تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
نازی_دلبر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 10534 عزیزم لره بختیاری باید بگی بختیاری از لر جدا نیست بعد من لره بختیاری ام اولین باره میشنوم از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 من بختیاریم ولی نشنیدم همچین چیزیبعید میدونم تاثیر داشته باشه بیشتر قدیمیاتون میدونن انگار
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 عزیزم لره بختیاری باید بگی بختیاری از لر جدا نیست بعد من لره بختیاری ام اولین باره میشنوم ببخش عزیزم نمیدونستممادر بزرگ یا مادرتون اینا بدونن احتمالا اگه یکی بپرسه ممنون میشمتو همین تاپیکا دیدم ولی کسی دقیق توضیح نداده بود
نازی_دلبر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 10534 ببخش عزیزم نمیدونستممادر بزرگ یا مادرتون اینا بدونن احتمالا اگه یکی بپرسه ممنون میشمتو همین تاپیکا د ... باشه عزیزم میپرسم بهتون میگم از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 من بختیاریم ولی نشنیدم همچین چیزیبعید میدونم تاثیر داشته باشه عزیزم میشه از مامانت یا مامان بزرگت بپرسی؟ اونا میدونن فکنم
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 باشه عزیزم میپرسم بهتون میگم مرسی عزیزم لطف میکنی فقط اینکه غلظتش چقد باشه و دستور استفادش رو هم بپرس لطفا
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 عزیزم میشه از مامانت یا مامان بزرگت بپرسی؟ اونا میدونن فکنم عزیزم مامانم گفت ارد گندم رو خیس میکردن ن اینکه خیلی خمیری بشه فقط حالت خیس طوری بگیره بعد میزدن ب پشیونی نوزاد تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 اسم خمیرش هم پلار هست تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 عزیزم مامانم گفت ارد گندم رو خیس میکردن ن اینکه خیلی خمیری بشه فقط حالت خیس طوری بگیره بعد میزدن ب پ ... یعنی چطوری؟ غلظتش مثل ماست مثلا؟ یا شلتر یا سفت تر؟ بعد چقد میذاشتن میموند؟ فقط پیشونی میزدن؟ به کل بدن نه؟
شیرین_بی_فرهاد عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 3747 یعنی چطوری؟ غلظتش مثل ماست مثلا؟ یا شلتر یا سفت تر؟ بعد چقد میذاشتن میموند؟ فقط پیشونی میزدن؟ به کل ... نه از ماست کمتر باشه ب کل بدن هم میزدن ولی اکثریت فقط.ب پیشونی ک جالبه بدونی تاثیری هم نداره🫠😂مامانم چون تابحال کسی رو ندیده بود ک انجام بده نمیدونه چقدر میذاشتن بمونه ... تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...