2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

1431 بازدید | 77 پست

من 17سالمه سه ساله ازدواج کردم ایا این درسته که وقتی میرم خونه مادرشوهرم خواهر شوهرم بگه میخوام واسه داداشم زنم بگیرم تو نمیای خونه ما هرشبم میرم بهشون سر میزنیم بازم همین حرفارو بهم میزنه بنظر خودش شوخی میکنه این درسته من در کل عادت ندارم چیزی رو به خانواده ام بگم نمیخوام ناراحتشون کنم ولی بابام میگه حرفی زدن یا ناراحتت کردن به خودم بگو ولی نمیگم میریزم تو دلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو دوس داری به خودت اینجوری بگن؟،

بگو خوشحال میشی مادرشوهرخودتم این حرفا بزنه بهت؟

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

چقدر زود ازدواج کردی گلم انگار میخاد سر به سرت بزاره بیشتر حساس نشو

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

چه خواهر شوهر بد جنسی هستش.  شوهرت چی میگه راجع به شوخی بد خواهرش .؟ بهرحال  درون بدجنس خودشو با شوخی معرفی میکنه و کارش خیلی ازار دهنده است و خودشو از چشمت میندازه.   میشه جوابشو بدی ولی  از همچین ادم کوته فکری  انتظار  بهتر شدن نیست بدتر  حرکتی میکنه که ناراحتترت کنه. 

چرا بعضيا نميفهمن با هر چيزى نبايد شوخى كنن؟

عزيزم تو خودتو ناراحت نكن منم همسن توام. بعضى فاميلاى شوهرم از اين شوخيا ميكنن دو سه تاشونم واقعا دو تا زن دارن. 

شما و شوهرتون انقد باهم خوب باشين و بهم محبت كنين تا دهن همه اينا بسته بشه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

خواهر شوهرت شوهر داره یا نه؟اگه نداره بگو اگه تو عرضه داری برای خودت شوهر پیدا کن...اگه شوهرم داره بگو یه هوو برای خودت پیدا کن .فکر داداشت نباش اگه لازم شد من خودم به فکرش میفتم بیل زنی باغچه خودتو بیل بزن یکبار بگو بزار دست و پاشو جمع کنه و بفهمی ناراحت میشی از شوخیش چیزیم گفت بگو شوخی کردم.