2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 77 پست

بهترین راه اینه که به شوهرت بگی ناراحت میشی ازین حرف و ازش بخوای از طرف خودش از خواهرش بخواد که دیگه اینو نگه...مثلا بهش بگه من خوشم نمیاد اینجوری به زنم میگی

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
من میخوام احترامشون نگه دارم تو خونواده خودم بهم یاد ندادن بی احترامی کنم فقط عادت کردم تو دلم نگه م ...

کسی که بی احترامی میکنه باید بهش بی احترامی کنی کسیم نمیتونه خودشو جمع کنه باید کمکش کنی جمع بشه .... جوابشو بده بی احترامی نیست .خواستی بهش بی احترامی کنی چهار تا فحش ابدار بهش بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمق بودم ولی تازه میفهمم شوهرمو دوسدارم ولی ایکاش درسمو میخوندم بجایی میرسیدم

خب چرا باز درس نمیخونی؟زود ازدواج کردن در کنار درس اصلا بد نیس،ولی خ بی زبون نباش واسشون بذار ازت حساب ببرن

ببین عزیزم ادمی که دهنش مفت باشه و بی ادب باشه با دعوا و جواب دادن درست نمیشـــــــهههههههههه شعو ر اگه تزریقی بود بخدا من دو دبه واسه خواهر شوهرم میخریدم بهش تزریق کنن  تنها راهش اینه سمتشون نرفت و بیشتر موفق شد تا حالشون بگیره 

دقیق نمیدونم ۳۹یا40

چه بی ادبه....مث خودش بی ادب باش....بگومگه واسه شوهرشمام میخواستن زن بگیرن؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤