2777
2789
عنوان

قبل اقدام به بارداری

199 بازدید | 25 پست

چکارهایی روباید انجام بدم؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رفتم سونو و آزمایش دادم یه اطلاعاتی از بدنم دستم بیاد چن سالته

۲۲ برم پیش دکتر زنان یا ماما

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
باید چکاب خون کلی بدی پاپ اسمیر و سونوگرافی

پاپ اسمیر چطوریه

منم لایک کنید بیام بخونم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

برو دکتر خوب متخصص وفلوشیپ بزار کوچکترین مسائلو چک کنه سنت عالیه ایشالا سلامت باشی

مرسی😇

پاپ اسمیر چطوریه

باید بعد پریود انجامش بدی ماما هاهم انجام میدن برات . ی بافت سلولی نازک از دیواره رحم و اینا برمیدارن میدن ازمایشگاه ی ببینن مشکلی هست یا ن باید بعد پریود رابطه نداشته باشی ی روز بری انجامش بدی 

برای سونو هم باید وسط پریودت باشی

هزین‌ه پاپ اسمیر دو خورده ای ازم گرفتنسونو با بیمه صدو خورده ای آزمایش هم فکر کنم ۲۰۰ یا کمتر

چقدر گرون😮😮

من پرسیدم گفت 350

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍