متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رفتم سونو و آزمایش دادم یه اطلاعاتی از بدنم دستم بیاد چن سالته
۲۲ برم پیش دکتر زنان یا ماما
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
باید بعد پریود انجامش بدی ماما هاهم انجام میدن برات . ی بافت سلولی نازک از دیواره رحم و اینا برمیدارن میدن ازمایشگاه ی ببینن مشکلی هست یا ن باید بعد پریود رابطه نداشته باشی ی روز بری انجامش بدی
هزینه پاپ اسمیر دو خورده ای ازم گرفتنسونو با بیمه صدو خورده ای آزمایش هم فکر کنم ۲۰۰ یا کمتر
چقدر گرون😮😮
من پرسیدم گفت 350
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍