2777
2789
عنوان

ساخت و ساز

174 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ما یه خونه ۱۰۰ متری داریم که نمیدونم سه طبقه بسازیمش یا بفروشیم بریم یه خونه ۲۰۰ متر ی بخریم البته حتما ساخت قدیم میشه ممنون میشم راهنمایی کنید ویکیم دوبلکس بسازیم یا سه طبقه که یه طبقش پذیرایی باشه فقط و یه طبقه هم یه سرویس کامل 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
خونه رو بسازیم
4
100%
یا بفروشیم
0
0%

خريد راحت تره ساخت و ساز سخته اونم تو اين شرايط كه هرروز قيمتا بالا ميره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتن یه خونه کوچیک تو جای خوب خیلی ارجع تر از داشتن خونه بزرگه

ساختن واقعا سخته باید درآمد بالایی داشته باشی مثلا برادر شوهرم و جاریم دارن همین طرح شمارو یا 120-130زیربنا میسازن...حدود ماهی7 درآمد دارن...شما چقدر زمین داری؟درآمدت اگه کمتره خیلی سخت میشه اینا حالا وام اینا هم برداشتن تا رسونن