2777
2789
عنوان

هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 89 پست
حالا شما پسری بنظرم زیاد برا اقایون مشکل حادی نیست ولی ما خانوما چی 😥

اتفاقا خانما همش موهاشون پوشیدس   پسرا  نصف تیپشون ب مدل و حالت  موعه😩

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

بعد استخراج کردم یذره بزنم جلو مویذرم ساق روز بعد شانه بزنمدیگه نشورم

ببین من خودم دو روز درمیون میرم حموم 

چون فاصله حمومام زیاد نیست هر شب میزنم حموم به حموم میشورم 

اگه شب بزنی صب پاشی موهاتو شونه کنی انگار هیچی نزدی 

کاربر ۱۴۰۰ ام helya_banoo که اسم کاربریمو دوست نداشتم و یه تعیلق ریز هم شدم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خانما همش موهاشون پوشیدس پسرا نصف تیپشون ب مدل و حالت موعه😩

خدا کنه خوب شیم من خوام میدونم چند ساله استرسه شدیدی کشیدم ولی دیگه خودمو میزنم به بی خیالی توکل به خدا ان شاء الله که ریزش موی خمه خوب بشه منم خوب بشم 😟

اَلحَمدُالِلّه کَما هُوَ اَهلُه

خدا کنه خوب شیم من خوام میدونم چند ساله استرسه شدیدی کشیدم ولی دیگه خودمو میزنم به بی خیالی توکل به ...

بخاطر وربیش دکتر رفتی؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

نه ولی انواعه مکملهارو میخورم شامپو ضد ریزش میزنم حنا و تخم مرغ میزارم ولی باز میریزه . ولی احساس می ...

ریزشت مثلا در چه حده روزانه چنتا   

خب شاید بخاطر طبعتم باشه چیزهای گرم بخور

خب طبع منی که گرمه چی من میگم شاید بخاطر طبع گرمم چرب شده

قبلا روزی شاید ۲۰۰ یا ۳۰۰ تا ولی الان که موهام کوتاهه ۱۰۰ تا شاید یا کمتر

واقعا  اینقدر؟؟؟؟؟   شمردی مگه‌  اخه بلنده فک میکنی زیاده