2777
2789
عنوان

هععععی خدا یروزی فک نمیکردم دغدغم مو باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من طبعم سرد بود وقته ۱۰ سالم بود موهام به شدت ریزش داشت اما از وقتی طبعم گرمه ماشالا پرپشت شده

منی که گرمم چرا اینشکلی شدم یدفعه 

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

من امروز تو اینستا یه پست دیدم که گفته برای پرپشتیه موهاتون و چربی کف سر از تاید دستی بدونه دونه های رنگی استفاده کنید . کامنتای مردمم خوندم خیلیا راضی بودن و گفتن از شامپوهای گرون قیمتم بهتر . من میخوام امتحان کنم ببینم چجوری گفتم به شما هم بگم اگه خواستید امتحان کنید برای یکماه ببینین نتیجش چیه 

اَلحَمدُالِلّه کَما هُوَ اَهلُه

من امروز تو اینستا یه پست دیدم که گفته برای پرپشتیه موهاتون و چربی کف سر از تاید دستی بدونه دونه های ...

من زدم الکیه مث بقیه  شوینده ها در حد دوسه روزه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

من نزدم میخوام امتحانش کنم

ابلیمو با شامپوت بزن یا سرکه سیب بهتره  

اما یکسال  تمام من هرکار  کردم درمان نشد  که مثل قبل موهام خشک بمونه  فقط با خچردن راکوتان  خشک موند اونم ریزش میاره لبت خشک میشه و کلی واسه کبد بده 

اره ولی من بچه هم شیر میدم نمیدونم از چیه

منم نفهمیدم چرا چررررررا اینجوری شدم