2777
2789
چرا؟! بخاطر اینکه یه زن یه کاری کرده اسم کل‌رشت بد در می‌ره مگه؟!

تازه اونم شیرازی بود

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چرا؟! بخاطر اینکه یه زن یه کاری کرده اسم کل‌رشت بد در می‌ره مگه؟!

نه کلا چند تا اتفاق داره میوفته 

گروگان گیری چندین ساله  در رشت 

اتوسا رشتی 

قتل اون دختره رشتی که با شوهرش هین خیانت به قتل رسید 

هووو

حَسبّی اَللّه📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا چند تا اتفاق داره میوفته گروگان گیری چندین ساله در رشت اتوسا رشتی قتل اون دختره رشتی که با ش ...

چی بگم والا ولی اون دختره شیرازی بوده فقط رشت زندگی می‌کرده

بقیه اتفاق ها هم ممکنه تو هر شهری بیفته 

هنوز هم امید دارم...

ول کن توروخداهیچ چیزی مثل غریبی نیست غربت دیوونه ات میکنه

بابا من مستقلم

زیاد وابسته خانوادم نیستم

ازدواج کنم فقط شوعرم

تاج سرم

😂😂

شوخی کردم

ولی جدی ب نظرم جالب میاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ما معمولا سه ماه یه بار میریم عالیه عالی!حیف که نمیتونم از جایی که هستم دل بکنم وگرنه میرفتم

مگه کجایی که نمیتونی دل بکنی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.