2777
2789

من چهل و هشت روزه رایمان کردم امروز رابطه داشتم میتونم قرص جلو گیری بخورم هنوز پریود نشدم یا طریقه خاصی داره مصرف کردنش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص اگه میخوای بخوری قرص مخصوص شیر دهی بخور فقط زمانش رو حتما باید رعایت کنی سرساعت بخوری

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خاک تو سرم کنن امروز رابطه داشتم از استرس دارم میمیمرم اگه یه دون بخورم اثر داره

طبیعی جلوگیری نکردی مگه؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

باید پریود بشی از روز دوم پریود شروع کنی.چون شیر میدی قبلش از دکترت بپرس اشکال نداشته باشه

اصلا همچین ریسکی نکن تو همون دورانی هم که پریود نمی شیم امکان تخمک گذاری هست  

مادر من با همین تفکر تو ۴ ماهگی بچه اش دوباره باردار شد

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اصلا همچین ریسکی نکن تو همون دورانی هم که پریود نمی شیم امکان تخمک گذاری هست مادر من با همین تفکر ت ...

من نحوه مصرف قرص و گفتم .میتونه روش دیگه داشته باشه تا پریود شه.مثل کاندوم