2777
2789
عنوان

جن عاشق❌️😂😂اعتقاد دارید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست
من دارم سعی میکنم باورش کنم و اعتقاد پیدا کنم چون هر چی فکر میکنم هیچ علت دیگه ای برای اتفاقات پیدا ...

جایی که علم نباشه خرافات اوله باورش نکن

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علایمی

خیلی زیاد بود من اکثرشو داشتم ..

مشکل تو روابط 

احساس وجود یک نفر کنارت 

دیدن سایه تو آینه 

صدای نفس کشیدن 

خوردن قند و نمک تو ساعت مشخص 

مشکل پیش اومدن برای پارتنر و همسر 

تغییرات خلق 

و موارد دیگه که نمیشه بازش کرد

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اقا من یه مدت خیلی اذیت بودم میدیدمش بعد یه بار دیذمش میگفت میخواد با من رابطه برقرار کنه😐💔بخدا را ...

وای 🥶چه عجیب .

نه خداروشکر برای من اینطوری نیست پس ممکنه مشکل از جای دیگه باشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

جن رو نه ولی اذیت میشدم خیلی اره حل شد خدارو شکر

خداروشکر 

مرسی از نظرت عزیز

خب چه علائمی دارین که به این نتیجه رسیدین؟

نوشتم پست قبلی عزیزم 

دنبال دلیل درست برای اون اتفاقات میگردم اما هر کاری میکنم فقط تو سرچ ها و ...خرافه میاد . 

دلم نمیخواد خرافات رو باور کنم اما همه بهم میگن اشتباه میکنم و قطعا جنه

احتمالا خودت ناخواسته کاری کردی که پای این موجودات باز شده

بهتره بری سراغ اهالی علوم غریبه که علمشو دارن،سراغ یه آدم مطمعن و کاردان برو

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

جایی که علم نباشه خرافات اوله باورش نکن

درست میگی 👌شک به دلم افتاده بود ولی حل شد . 

مرسی از نظرت عزیزم❤️

درست میگی 👌شک به دلم افتاده بود ولی حل شد . مرسی از نظرت عزیزم❤️

🫂🩷

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

نوشتم پست قبلی عزیزم دنبال دلیل درست برای اون اتفاقات میگردم اما هر کاری میکنم فقط تو سرچ ها و ...خر ...

مشکلات ماورایی وجود داره،تو قران هم از جن گفته شده پس خرافه نیست

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

خب جنسی چی میبینی ؟

نه اصلا .

ولی جدیدا انقدر تمام خواستگار های خواهرم و خودم فوت شدن که همه گفتن مشکل جن عاشقه .

البته دیگه باورش نمیکنم تاپیکو زدم ک شک من برطرف بشه .

احتمالا خودت ناخواسته کاری کردی که پای این موجودات باز شدهبهتره بری سراغ اهالی علوم غریبه که علمشو د ...

ممنون از راهنماییت عزیزم❤️

نه اصلا .ولی جدیدا انقدر تمام خواستگار های خواهرم و خودم فوت شدن که همه گفتن مشکل جن عاشقه .البته دی ...

یکی از نشانه هایی اصلی و حتمیش همین خواب هاس که نداری به نظرم روت طلسم باشه عزیزم 

😊