2777
2789
عنوان

تلویزیون

20987 بازدید | 79 پست

سلام. بعد ده سال از همسرم یه تلویزیون LED میخوام.آخه قبلش یه LCD کوچیک داشتیم که دیگه خییییلی ضایع کوچیکه.

حالا امروز رفته دیوار یه LCD سونی پیدا کرده ۴۶ اینچ میگه تمیزه بیا اینو برداریم بجای LG یا سامسونگ. آخه پولمون خیلی زیاد نیست.

رفتم خونه طرف. دیدم حتی آنتن داخلی نداره. وای فای پیشکشش. بهش گفتم نه. حالا شاکیه چرا نگذاشتی من بخرمش.میپره. کلی داد و بیداد.

منم گفتم نمیخوام بعد ده سال تلوزیون ده سال پیش مردمو واسم بخری.

اصلا عقلش به چشمشه. میگه همینکه سونی باشه و بزرگ و ارزون بسه. کیفیت و امکانات حالیش نیست.

تو رو خدا من چیکار کنم؟ نه مبل عوض میکنه. نه تلوییزیون میخره.نه پرده.میگه مستجریم ارزش نداره. خو منم مهمون میاد خونم. دلم میخواد خونم خوب باشه. اه. لعنت به شوهر زبون نفهم😭

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مستاجرید  بنظرم حق با همسرته عزیزم  اول خونه  واجبه  وسایل خونه بخرید تو مستاجری خراب میشه .انشاالله خونه بخرید بعد وسایلش رو .ولی خب تلویزیون مردم رو نخرید .اگه پولتون کمه  صبر کنید تا بیشتر بشه  خوبشو بخرید

نه فرقی نداره اتفاقا مال مامانم سونیه برای منو خواهرم سامسونگه که عالیه اونم سری های جدیدش حرف نداره.حتما برو رو مخش تلوزیون نسل جدید بخر 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

من که تلویزیون سونی رو خیلی قبول دارم خودم 7 سال پیش خریدم ولی متاسفانه الان یکساله چند جا از پیکسلاش سوخته چون بچه ها ضربه بهش وارد کردن همینجوری مثل خط داره پیکسلاش میسوزه.پولم نداریم عوض کنیم😥😥

البته به نظر من كيفيت ال سي دي سوني از ال اي دي سامسونگ و ال جي بهتره  ولي در مورد دست دوم بود ...

نه همچین مالی هم نود. مال ۱۰ سال پیشه. آنتن داخلی نداشت ازین دیجیتالها بهش وصل بود. بخدا خودمم موندم میگم پس فردا لج نکنه دیگه نخره. خو ضایس تلویریون الانم. خدا وکیلی خجالت میکشم مهمون که میاد

عزیزم با پولت در حد دو تو منم باشه میتونی ایکس ویژن تا 50 اینچم بگیری منم ال سی دی سونی سی و دو دارم میخوام ایکس ویژن بگیرم نمیخامم زیاد هزینه کنم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
نه همچین مالی هم نود. مال ۱۰ سال پیشه. آنتن داخلی نداشت ازین دیجیتالها بهش وصل بود. بخدا خودمم موندم ...

خودت طلاهاتو بفروش.به نظرمن برخلاف بعضی از دوستان وسایل خونه خیلی مهمه خصوصا تلوزیون

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
نه فرقی نداره اتفاقا مال مامانم سونیه برای منو خواهرم سامسونگه که عالیه اونم سری های جدیدش حرف نداره ...

منم همینو میگم. میگم سونی قدیم سونی بود الان دیگه فرقی نداره