مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 عنوان شرکت اسپیساکس ایلان ماسک ظرفشور استخدام میکنه 315 بازدید | 28 پست با حقوق ماهی ۲۸۱ میلیون تومن نمیشه از دور بشوریم ظرفاشو؟ • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را 1403/10/17 | 02:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 2063 ظرفارو بگید بفرستن خونه مادارم پیشبندمو میبندم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 پولدار میشدیم😂 خیلی😂 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 جدی چه خوب😂کجا باید ثبت نام کنم اول ویزا 😄 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 ای بابا حقوقش کمه بعد من برم ظرف بشورم ایلان احمق ما ایرانی ها جز مدیریت کار دیگه ای بلد نیستیم بفهم نفهم کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 ظرفارو بگید بفرستن خونه مادارم پیشبندمو میبندم توراهن😄 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 ای بابا حقوقش کمه بعد من برم ظرف بشورم ایلان احمق ما ایرانی ها جز مدیریت کار دیگه ای بلد نیستیم بفهم ... بیمه م نداره تازه • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
شتر_گاو_پلنگ عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 2063 توراهن😄 آره خوبهدستتون بخوره به ظرفا ناراحت میشما، نمیخوام توی زحمت بیافتید، خودم همشو میشورم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 آره خوبهدستتون بخوره به ظرفا ناراحت میشما، نمیخوام توی زحمت بیافتید، خودم همشو میشورم همه ۲۰۰ میلیونام مال تو زرنگ 😄 • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
mwmwm عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 1975 بیمه م نداره تازه خاک بر سرت ایلان برم شکایتت کنم بگم بیمه نمیکنی کلا رد دادمپس زیاد جدی نگیر
مانا_مانا۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10887 خاک بر سرت ایلان برم شکایتت کنم بگم بیمه نمیکنی فردا بریم اداره کار امریکا • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را