2777
2789
عنوان

قهوه

321 بازدید | 51 پست

روزی چندشات قهوه میخورین؟

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دو تا خوردم این آخری کافئینش بالا بود تپش قلب شدید دارم الان

من روزایی ک یکی میخورم خوابالوام 

حالادوتا بخورم باز کلا بی خواب میشم 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

امروز دو تا خوردم این آخری کافئینش بالا بود تپش قلب شدید دارم الان

فقط مایعات زیاد و ویتامین سی دفع میکنه کافینشو

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چهار پنج شات😐 بهم میگن تو دیگه تر.یاک بکش😃

من چ کنم

ی تک شات بخورم انگار هیچی سریع خوابم میبره ب هیچی نمیرسم

حالا دوبل بخورم کلا بیخواب میشم 😆

قبلا روزی دوتا ماگ

الان دو روز درمیون یه ماگ🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من چ کنمی تک شات بخورم انگار هیچی سریع خوابم میبره ب هیچی نمیرسمحالا دوبل بخورم کلا بیخواب میشم 😆

یه شات صبح بخور یه شات بعد ظهر ، دیگه عصر به بعد نخور

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲