2777
2789
عنوان

اراده ی لاغری

90 بازدید | 11 پست

سلام میشه کسی که واقعا اراده برا لاغری داشته بهم کمک کنه؟ من رژیم میگیرم ولی بعد دو روز سست میشم و پرخوری عصبی میگیرم چیکار کنم . بچه کوچیک دارم اصرا خواب خوبی ندارم اصلاااا. سر همین عصبی میشم و پرخوری میکنم چیکار کنم

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یک رژیم خودسرانه گرفتم بشدت برام جواب داد تو یکماه10کیلو کم کردم از70رسیدم به60.فقط ظهرا ناهار می‌خوردم بعدش به هیچ عنوان تا فردا ناهار دوباره هیچی نمی‌خوردم به غیر از آب.

به بعدش فکر کن به اندام ایده آلت می‌رسی

هر لباسی که دوست داشته باشی میپوشی 

دیگه کسی به چشم تمسخر نگات نمیکنه 

هر لباسی که دوست داشته باشی میتونی بپوشی 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

من اراده نداشتم و اسلیو کردم

من انقدارم زیاد نیستم بعد زایمان یکم وزنم زیاد شده ۷۳ بودم یک ماهه با بدبختی شدم۶۸ ک اونم ی روز رژیمم یهو مث چی میخورم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ند وشیرینیجات مصنوعی رو حذف کن اول

اونارو خیلی وقته حذف کردم رژیم فستینگ و کالری شماری با هم میگیرم مشکلم اراده نداشتنه عصبی میشم فقط گریه میکنم و میخورم

من یک رژیم خودسرانه گرفتم بشدت برام جواب داد تو یکماه10کیلو کم کردم از70رسیدم به60.فقط ظهرا ناهار می ...

نکن عزیزم دوستم ابن کارو کرد پوستش لک شد موهاش ریخت ضعف عضلانی گرفت . کالری شماری و فستینگ میگیرم من واقعا اصولیه و هفته ای تقریبا یک و نیم کم میکنم فقط مشکل من بی اراده بودنمه شما چطور اراده داشتی

به بعدش فکر کن به اندام ایده آلت می‌رسیهر لباسی که دوست داشته باشی میپوشی دیگه کسی به چشم تمسخر نگات ...

به همه اینا فک میکنم انگار دیگ کنترلم از دست خودم خارجه 

نکن عزیزم دوستم ابن کارو کرد پوستش لک شد موهاش ریخت ضعف عضلانی گرفت . کالری شماری و فستینگ میگیرم من ...

کاملا درسته واقعا اشتباهه.من ساکشن غبغب انجام دادم دیگه یه مدت بخاطر کنی که دور گردنم بود اشتهام خیلی کم شد چون نمی‌تونستم غذا زیاد بخوریم دیگه بعد اون معدمم جمع شد اصلا اذیت نشدم و تونستم تحمل کنم