2777
2789
عنوان

درمان شوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 38 پست

سلام عزیزم 

ممنون ک بهم اطلاع دادی 

من ابرو و مژه هام خیلی شوره میزنن 

اما من حتی یه تایمی اب پیازو حتی میخوابیدم میزدم به مژه هام با اون حجم از سوزش فک کن😂

برای من اب پیاز تاثیری نداشت 

من فقط همون سرکه رو میزنم اما بازم همچین تاثیری نداره 

اولا فک میکردم از خشکیه ک ابروم اثر نمیکنه دیدم نه بدتر میشه 

خیلی چیزا رو من امتحان کردم یه تایمی تموم فکرم بود اما الان بیخیالش شدم

خلاصه همون سرکه رو میزنم 

الورا هم استفاده کردم زدم به ابروم بازم همونجوریه

یه روح معنوی که خالق کمکش میکنه که به اوج برسه یعنی انتهای نور✨💫 🥰💫✨ نوووور🫂💫بسم الله نور بسم الله نورِالنور بسم‌الله نورٌعلی نور بسم الله الذی هو مدبرالامور🤍🌱✨
سلام عزیزم ممنون ک بهم اطلاع دادی من ابرو و مژه هام خیلی شوره میزنن اما من حتی یه تایمی اب پیازو حتی ...

شوره ات از خشکی یا چربی؟

البته ماها از درون درمان نمیکنیم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اون تاپیک ترکید اینجا پرسیدم

فردا یادم بنداز پیام میدم میپرسم ازش

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

سلام عزیزم خوبی هر سوالی داری بپرسم الان بهت توضیح میدم منم مثل خودت حدود ۱۰ ساله دچار این بیماری هس ...

سلام عزیزم خوبی منم داشتم خارش داشت شدید.پوسته هم ک میزد ابروهام.

تقویتی میخورم اوضام بهتره.ولی اب پیاز امتحان نکرده بودم اما زباد میخورم.

میگم یه سوال از ماریا میپرسی درمان دیستونی سروگردن چیه.تو گوگل سرچ کن میفهمی بعلاوه سیاهی دور چشم

منم سرکه سیب میزنم  هم ریزشم قطع شده هم شوره

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عزمزمه شامپو سبغ باید رنگش تیره باشه تقلبی روشن هستاگه ریزش مو قبلا داشتی این سبغ داشته موهایی که ری ...

برا ریزش شدید مو چکار کنم ؟؟؟آزمایش دادم ویتامین بدنم کمه هر چقد قرص خوردم بیفایده بوده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برا ریزش شدید مو چکار کنم ؟؟؟آزمایش دادم ویتامین بدنم کمه هر چقد قرص خوردم بیفایده بوده

تتیروئید و فقر آهن ندارم خداروشکر

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام عزیزم خوبی منم داشتم خارش داشت شدید.پوسته هم ک میزد ابروهام.تقویتی میخورم اوضام بهتره.ولی اب پی ...

سلام معذرت میخوام من با ماریا ارتباطی ندارم 

اگه تونستم ارتباط بگیرم چشم میپرسم 

ولی آب پیاز حتما امتحان کن

من سالاد درست میکنم بو پیاز رو دستم میمونه نابود میشماونوقت رو سر بمونه بوش میره؟؟؟

آره عزیزم قبل شامپو زدن میزنی خوب 

میتونی چند قطره گلاب هم بریزی شامپو