2777
2789
عنوان

گوشیم شونزده پرومکسه ولی کیفیت دوربین

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😄 وقتی حتی توهم زدنم بلد نیستی😄😄😄🤣🤣🤣

مگه میشه شونزده پرومکس مثل بقیه شونزده ها نباشه😐😂😆😆 

میشه برای اینکه بتونم فراموشش کنم دعا کنی قشنگم؟؟ 🧡🌸 اونقدری دوسش دارم که کلمه عاشق ترین دختر جهانم برای من کمه😭😭😭😭 خدایا این دیگه چه امتحانی بود آخه چطور دووم بیارم!؟🥀🖤 

😐😄 وقتی حتی توهم زدنم بلد نیستی😄😄😄🤣🤣🤣مگه میشه شونزده پرومکس مثل بقیه شونزده ها نباشه😐😂😆😆

کیفیت دوربین رو میشه دستکاری کرد و خیلی پایین تر از دوربین عادی کرد عزیزم

با اینکه ایفون ۱۶ پرومکس تیتانیوم طلایی ۱ ترا دارم و الان تو استخر برجمون دارم با ضد اب بودنش حال ...

چه جالب

اتفاقا منم نسخه خصوصی آیفون 17آخرین آپدیت رو دارم و توی کره جنوبی دارم توی سونا به خودم میرسم نمیدونم

🎀همسر جئون جونگکوک هستم💅

در زمینه لپ تاپ عمو فردوس میتونم راهنمایی کنم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

وای چقد دلم براش تنگ شد😂😂😭

اش اش اشتباه کردی عزیزم😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍