2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاپیکشو ذخیره کرده بودم الان دیدم نیست.اسم دقیق کاربریشم نمیدونم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
چرا همه درگیرشن

همه نگران بودن شوهرش کاری بکنه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
کاربرا گفتن بعد اینکه تاپیکو زد جواب کسیو نداد و یک ساعت بعدش یه تاپیک دیگه زد براهمین گزارشش زدن تر ...

چی بگم.تاپیکای قبلیشم همش شوهرشو اذیت کرده بودن با خانوادش

عزیزم تورو خدا بگو سرفه های بچت خوب شد ؟دکتر قلب بردیش چی گفت ؟تورو قرآن بگو دو ماهه ک بچم سرفه داره ...

سلام.من بردمش متخصص اطفال گفت مشکلش سینوزیته لازم نیست ببرمش جای دیگه الان خوبه خداروشکر.سرما بخوره باز سرفه میکنه