2777
2789
عنوان

ابرو

228 بازدید | 13 پست

سلام ، من شرایط معمولی دارم ، کارمندم ، دانشجو دکترام ، از خانواده ای ساده و سنتی و قشر متوسط ، ابرو بر نداشتم تا حالا ابروهام فرمش خوبه اما پیوسته و پر است ، چند مورد خواستگار برام جدیدا پیش اومده بهم گفتن اینکه ابرو بر نداشتم یعنی به نظافت اهمیت نمیدم در حالیکه همیشه آرایش دارم و صورتم آمیزه ، حالا به نظر شما ابرومو بردارم ?چه مدلی ?چون سنم داره بالا ميره میترسم همین ابرو بر نداشتم مانع ازدواجم بشه ، ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش دیگه دوره ابرو برنداشتن و اینکه طرف بگه اررره افررین برنداشته گذشته و کلا دیگه مهم نییی.بنظرم برو در حد پهن دخترونه ک مرتب باشه بردار .پیوندشم اگه عبوست کرده بردار

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان كه دخترونه مده منكه متاهلم دخترونه بر ميدارم برو قشنگ بردار حالشو ببر تو ايينه خودتو ببيني قش ميري واسه خوشگليت😍😍اونم فقط بخاطره خودت نه خاستگارت چون خاستگار اگه بخواد بهونه نمياره اونم ابرو

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام

بردار عزیزم واقعا الان مردها موی صورت رو نشانه نجابت نمیدونن 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

در لباس پوشیدن. و تمیزی خیلی دقت میکنم ، خودمم متوجه شدم باید ابرو بردارم ، اما یک حس خجالتی دارم ، بخصوص تو محل کارم ، میگم نکنه فکر کنند ازدواج کردم و بهم خورده و اینجور چيزا