2777
2789
عنوان

کار

164 بازدید | 15 پست

عموی من رزومه کاری خیلی قوی داره . بنا به شرایط کار قبلیش اومد بیرون الان نزدیک یک ساله دنبال کار با اینکه رزومه خیلی قوی و سابقه کار بالایی داره و چند مورد کار خیلی خوب بود تا قرارداد هم رفت جلو ولی یهو بهم خورد . اصلا به جادو و جنبل و بستن زندگی اعتقاد ندارم ولی نمیدونم چرا زندگی این بنده خدا اینطور شده توی فامیل خیلی توی چشم بودن و هستن یه خانم خیلی خوب و دوست داشتنی داره خیلی باهم خوب بودن اما جدیدا شنیدم که سر چیزهای بیخودی باهم دعوا دارن که باعث تعجب هست چون اصلا اینجوری نبود . 

نمیدونم به نظرتون ممکن چشم خورده باشن یا اینکه یکی بد خواه زندگیشونه ؟ یا همه اینها دست تقدیر هست

نگو نگو دلم خونه 

منم تا چند روز پیش همچین شرایطی داشتیم که شکر خدا بعد ۲ سال برطرف شد خیلی سخته مخصوصا کسی که های پروفایله سخت تر کار گیرش میاد زن عموتون باید خیلی صبوری کنه انشالله به امید حق کار خوب برای عموتون جور میشه 🙏🏼🙏🏼

My way or 👉🏼 Highway 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا توکل کنن

صدقه بدن و آیت الکرسی رو زیااااد بخونن

حدیث کسا رو با توجه و سوره های فلق و ناس هم بخونن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم باید بیشتر دنبال کار باشه چند مورد کمه باید صد تا در خواست کار بده خسته نشه

جادو جنبل چیه همش ربطش میدید به بیکاری 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

اره ممکنه انرژی های منفی اطرافیان رو زندگیشون اثر کرده باشه...اگر دوس داری زندگیشون خوب باشه و مشکلاتش حل شه برای عموت استغفار کن: بگو خدا ببخش عاملی رو که باعث وضع خراب کاریش و دعوای زناشوبیش شده خدایا من استغفار میکنم ....من کلاسای انرژی کوانتومی رفتم اینی که میگم اثر بخشه حتما انجام بده براش یا برای هر کسی که گرفتاره مطمئن باش معجزشو میبینی بحثش مفصله اینجا نمیتونم بیشتر توضیح بدم

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝
عزیزم باید بیشتر دنبال کار باشه چند مورد کمه باید صد تا در خواست کار بده خسته نشه جادو جنبل چیه همش ...

من عرض کردم اصلا به این چیزها اعتقاد نداریم ولی دیگه آدم برای دلیل کم میاره میگه

اره ممکنه انرژی های منفی اطرافیان رو زندگیشون اثر کرده باشه...اگر دوس داری زندگیشون خوب باشه و مشکلا ...

عزیزم سرچ کنم تو گوگل کمکی میکنه یا حتما باید منبع خاصی رو دنبال کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنی 🙏🏼🙏🏼

My way or 👉🏼 Highway 
ولی به نظرم چشم زدن هست . اینا توی زندگیشون خیلی آدمهای موفقی بودن خیلیم دور و برشون حسود هست . الان ...

احتمال هر چیزی هست بخدا ما هم ۲ تا آدم تحصیلکرده ایم دیگه این اواخر میگفتیم قفل شده جریان زندگیمون حالا بقول عوام جادو و طلسم 

به عموتون بگید ایران تلنت و لینکدین اپلای کنن 

My way or 👉🏼 Highway 
احتمال هر چیزی هست بخدا ما هم ۲ تا آدم تحصیلکرده ایم دیگه این اواخر میگفتیم قفل شده جریان زندگیمون ح ...

برای کانادا و استرالیا اپلای کرده یکی از شرکتها قلابی در اومد یکی هم فعلا جواب ندادن 

برای کانادا و استرالیا اپلای کرده یکی از شرکتها قلابی در اومد یکی هم فعلا جواب ندادن 

انشالله هر چی براشون صلاحه پیش بیاد ولی کاش رفتنشون بخاطر درموندگی از شرایط فعلیشون نباشه 

من منظورم سایت های کاریابی بود البته قاعدتا خودشون میدونن ولی شما بهشون یادآوری کنید خوبه

Irantalent

Linkdin

My way or 👉🏼 Highway