2777
2789

نقره

چون پولم میرسه 

و یواش یواش روند صعودی شو شروع کرده 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نقره گرمی چند میخرین؟موقع فروش چقدره؟

آخرین بار چک کردم گرمی ۸۲ هزار تومان بود . ساچمه 

فروشنده گفت با دو تومن سود بیار خودم می‌خرم 

ولی من هدفم سه چهار سال آینده است . فعلآ دست نمیزنم

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

سلام خانوم ببخشید شما تو یه تاپیک گفته بودین از دندون پزشکتون شکایت کردین دیه گرفتین میشه راهنمایی کنین منو؟؟ منم میخام شکایت کنم از دکترم درخواست دوستی دادم میشه قبول کنین لطفا؟ممنونم😥❤️

خونه بخر با یه تومن ،من سال ۹۷ یه زمین خریدم ۵ میلیون بعد یه ماه دیگش فروختم طلاهامم فروختم دادم یه خونه قسطی خریدم دقیقا سال ۹۸ روز اول عید خونه رو خریدم ۵۸ میلیون با اسکونت دوهفته بعد خونم شد ۲۰۰ میلیون 

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند