چون میگن دماغ گوشتی بعداز یه مدت برمیگرده و یا مثل دماغ استخونی اوز زیبایی رو ک باید به دست نمیاره
تجربه ای دارید ؟
بنظرتون نتیجه کار به شانس بستگی داره یا مدل بینی یا جراح؟
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط به شانس بستگی داره.من خودم بینی م خوب شده ولی یکیو دیدم یه جاارزونتر رفته بود حتی ماساژ اینا هم نمیداد یا چسب هم زیاد نزد یه بینی آس براش دکتر درآورده بود
خدا چقدر قشنگ میگه: اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍 🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
منم میخوام تا قبل از عید جراحی کنم و بینیم گوشتیه ولی کلا خیلی بزرگ نیسنمیدونم چی میشه حس میکنم شانس ...
منم
استرس دارم
خدایا بینهایت شکر......میدونم روزای قشنگ از راه میرسن..نی نیم سالم به دنیا میاد .. مامانم صحیح و سالمه و بغلش میکنه ... صدای خنده هامون فضارو پر میکنه... 🙏یا من اسمه دوا و ذکره شفا.امّن یُجیب مضطراذا دعاهُ و یکشف السو 🙏لطفا برای سلامتی و شفای مامانم دعا کنین 🙏🌺اللهم صلی علی محمد وال محمد🙏🌺
من بینیم شدیدا گوشتی بودنزدیک به دو ساله که عمل کردم (بینی کاملا طبیعی) خیلی راضیم، خیلی هم چهرهم ت ...
چقدر خوب
ممنون از راهنماییت