نیلییییییا مدیر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3872 عنوان امروز پونزده ساعت درس خوندممم🤩🤩🤗 | مشاهده متن کامل بحث + 3181 بازدید | 265 پست تازه ۶ و ۴۰ دقیقه شروع کردمو ۵ دقیقه پیشم تموم شد کل شیمی دوازدهم ۴ فصلش رو خوندم و ماجرا ۲۰ رو کامل زدمگفتم در این خوشحالی با من شریک بشین🤣🤣 التماس دعا. 1403/10/16 | 22:34 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علی_تازه_وارد عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 579 تو چقد خوندی؟ من تا حالا تو عمرم بیش از 9 ساعت مفید نخوندم
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 شیرازی پس دتر رو از کجا یاد گرفت؟ بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
نیلییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3872 من تا حالا تو عمرم بیش از 9 ساعت مفید نخوندم منم ماکسیممش پارسال شد ۱۳ ولی اینبار خیلی یهویی شد ۱۵ دیروز فکرکنم کمتر ۱۲ شدتا ظهر مدرسه بودم بعدشم یساعت خوابیدم التماس دعا.
علی_تازه_وارد عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 579 منم ماکسیممش پارسال شد ۱۳ ولی اینبار خیلی یهویی شد ۱۵ دیروز فکرکنم کمتر ۱۲ شدتا ظهر مدرسه بودم بعدشم ... چجوری اینقد میخونی خدایی؟ من اینقد بخونم 1 کشور نشم مستقیم خودکشی
نیلییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3872 پس دتر رو از کجا یاد گرفت؟ نمیدونم😑🤣فکر کنم شنیده از شماهاکلا از وقتی بچه بودم میگفت به خواهرمم میگفت و هنوزم میگه التماس دعا.
نیلییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3872 چجوری اینقد میخونی خدایی؟ من اینقد بخونم 1 کشور نشم مستقیم خودکشی هعییییمن دورقمی هم بشم راضیم کلا زیر ۴۰۰ رو کاملا راضیم🤣میدونی چون خیلی وقت بود فصلای آخر شیمی رو نهونده بودم و کم کم یادم مسومد خیلی ذوق داشتم جوری که ۵ ساعت پشت سرهم حتی ۵ دقیقه استراحت نکردم و خوندمشون التماس دعا.
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 نمیدونم😑🤣فکر کنم شنیده از شماهاکلا از وقتی بچه بودم میگفت به خواهرمم میگفت و هنوزم میگه اخییی😂سایشون مستدام عزیزماینجا پسرا ب دوست دخترشونم میگن دترحالا بعضیا میگن دِتَر بعضیا میگن دِتِر بستگی ب لهجه شهرشون دارهمثلا دوست پسر من میگه دِتَر بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
نیلییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3872 اخییی😂سایشون مستدام عزیزماینجا پسرا ب دوست دخترشونم میگن دترحالا بعضیا میگن دِتَر بعضیا میگن دِتِر ... اهانکنکوری ای و دوست پسر داری؟کاش امسالتو بخاطر ی پسر از دست ندی من خودم نامزد بودیم تقریبا و عاشق هم بودیم بخاطر کنکورم جدا شدم التماس دعا.
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 اهانکنکوری ای و دوست پسر داری؟کاش امسالتو بخاطر ی پسر از دست ندی من خودم نامزد بودیم تقریبا و عاشق ... نه من دانشجوعم عزیزمالانم راحت درس میخونم، هم انگیزه میده بهم، هم اینکه سربازه همیشه نیستالبته دوسه روز دیگه تموم میشه خدمتش بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
نیلییییییا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3872 نه من دانشجوعم عزیزمالانم راحت درس میخونم، هم انگیزه میده بهم، هم اینکه سربازه همیشه نیستالبته دوسه ... عههپس برو عشق و حالمن فکر کردم کنکوری ای😂رشتت چیهپایدار بمونین❤️🩹 التماس دعا.
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 عههپس برو عشق و حالمن فکر کردم کنکوری ای😂رشتت چیهپایدار بمونین❤️🩹 اره حلهدبیرستان تجربی بودمالان حسابداری میخونم راضیممرسی عزیزم بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
علی_تازه_وارد عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 579 هعییییمن دورقمی هم بشم راضیم کلا زیر ۴۰۰ رو کاملا راضیم🤣میدونی چون خیلی وقت بود فصلای آخر شیمی رو ن ... هعی امروز خوشحالم حد نداره
علی_تازه_وارد عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 579 هعییییمن دورقمی هم بشم راضیم کلا زیر ۴۰۰ رو کاملا راضیم🤣میدونی چون خیلی وقت بود فصلای آخر شیمی رو ن ... موفق میشی همینجوری ادامه بده