2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیی زیاد دوس دارم همش گریه کنم من تعیین جنسیت هم کردم اما هیچی

درکت میکنم عزیزم ولی بچه ات قبل از هرچیزی یه مادر قوی میخواد خودتو کنترل کن 

منم همش گریه میکردم ولی الان دارم محکم میشم تا هی اشک نریزم و به خودم گفتم وقتی قوی بشی و بتونی حداقل از خودت دفاع کنی ، اون موقع هم خدا بهت بچه میده

درکت میکنم عزیزم ولی بچه ات قبل از هرچیزی یه مادر قوی میخواد خودتو کنترل کن منم همش گریه میکردم ولی ...

خیلی بهم فشار میاد من واسه هرلحظش فکر کردا بودم واسه همه چی برنامه ریختم همش باخودم میگم چرا نشد علتش چی بود

از دکتر پرسیدم ک چرا منفی شد گف ای وی اف ۳۵ درصده موفقیتش

دکتر گف مشکلی نداری چون تعیین جنسیت بودم ازمایش هم نگرفت

بچه دیگه داری؟

بذار خدا خودش هر چی میخواد بده

من معتقدم تخمک خودش انتخاب میکنه سازگارترین اسپرم رو باهاش تلقیح بشه و وقتی توی آزمایشگاه به زور می گیرن اسپرم رو میکنن توی تخمک احتمال اینکه با هم نسازن زیاده

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

خیلی بهم فشار میاد من واسه هرلحظش فکر کردا بودم واسه همه چی برنامه ریختم همش باخودم میگم چرا نشد علت ...

استرسی هستی؟شایدم نشخوار فکری داری؟

میگن اصلا بهش فکر نکنید بعد آی وی اف

تازه هنوز دفعه اوله و خیلی دفعه اول نمیگیره و باید خیلی خوش شانس بود واقعا

استرسی هستی؟شایدم نشخوار فکری داری؟میگن اصلا بهش فکر نکنید بعد آی وی افتازه هنوز دفعه اوله و خیلی دف ...

اره شدیدا 

ولی انتظارشو نداشتم واقعا از طرفی چون مشکلی نداشتم فک میکردم مثبت میشم 

پس چطور خیلیا بار اول مثبت میشن؟😭

اره شدیدا ولی انتظارشو نداشتم واقعا از طرفی چون مشکلی نداشتم فک میکردم مثبت میشم پس چطور خیلیا بار ا ...

چون اونا استرس ندارن و شادن

وقتی استرس داشته باشی یا غصه بخوری سیستم ایمنی بدنت ضعیف میشه و وقتی بچه که یه عامل خارجی هست رو میبینه میخواد دفعش کنه

فقط ارامش خوندن قران یا پخش صوتش یا اهنگ شاد گوش بده و برقص

وقتی خدا به حیوانات بچه میده ، چرا به ما نده