2777
2789

دلیلشم سن من ک از پسرش بزرگتره وچیزای دیگه اس

شما باشین چیکار میکنین تو شرایط من؟

چطور خودتونو اروم میکنین؟

تاحالا همچین موردیی اطرافتون بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پدرش الکی گیره

مورد میشناسم دختره ۷ سال بزرگتره 

تازه دوستم مامانش ۱۵ سال بزرگتر بود😐

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اصلا پسر ۲۲ مرد

واقعا نمی فهمم

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من خودم برعکس بود بابام مخالف بود شدید چون شوهرم ۱۳ سال ازم بزرگ‌تره ولی ب طرز عجیبی قانع شد حرص نخو ...

همش میگم کاش اگه قرار بود تموم بشه برا چیز دیگه ایی میشد نه ۳ ۴ سال بزرگتر بودن من

زندگیای اللن ب مویی بنده همه موافق بلشن ب طلاق میرسه واویلل ک از اول مخالف باشن

بعدم پسر ۲۲ ساله سن ازدداجش نیست 

دست بردار ازش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم پدرش مخالفه 

چون يكبار قبلا ازدواج كردم🙂

خب اونم به حرف پدرش گوش داد و رفت 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید