2777
2789

پسرم دوماه و پنج روزشه و  شیرخشک میخوره اما هر 4 یا 5 ساعت یه بار اونم به زور . دیشب که از ساعت 8 که شیرش رو خورد خوابید تا ساعت 4 صبح که خودش بیدار شد و شیرش رو خورد اونم 90 میل . بعدم 8 صبح دوباره یه 90 میل شیر خورد الانم خوابه. اینم بگم اگه برا شیر بیدارش کنم به هیچ عنوان نمیخوره . به نظرشما یعنی سیره؟ به شدت عصبی شدم بابت شیر نخوردنش 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزن گيريش خوبه؟به دكترش گفتي؟

پایان دو ماهگیش 6 کیلو بوده با وزن تولد 3500

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
پایان دو ماهگیش 6 کیلو بوده با وزن تولد 3500

فكر كنم روي نمودار و خوب بوده

اذيت نكن ني ني را

چون براي شير نبايد بيدارشون كرد 

ولي به دكترش بگو اين ماه براي چكاپ رفتي كه خيالت راحت بشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
يه سوال خانومي. پسرت كه شيرخشكيه خيلي مريض ميشه؟  چون منم نود درصد شيرخشك ميدم. دخترم ٢٦ روزشه

نه شکر خدا تا حالا که مریض نشده

فكر كنم روي نمودار و خوب بوده اذيت نكن ني ني را چون براي شير نبايد بيدارشون كرد  ولي به دكتر ...

باهاش کشتی میگیرم تا شیر بخوره .عذاب میکشم

خوش به حالت پسرمن تا یک سالگیش حداکثر هردوساعت شیر میخورد! یه بارم سه ساعت متوالی نخوابیدم تا یک سال ...

پسر منم همینه..تو ۶ ماه هست..هر یک ساعت و نیم ۲ ساعت بلند میشه با جیغ شیر میخواد...یعنی امید هست یک سالگی کمتر بشه؟؟؟

وزنش که ماشالله خوبه..خدارو شکر کن که خوب هم میخوابه.پسر من تا صبح ۵ دفعه بلند میشه شیر خشک میخوره.. ...

چند وقتشه پسرتون و هر چند ساعت و چه مقدار شیر خشک میخوره . وزنشم بگین ممنون میشم

شیر خشک اپتامیل میدادم چون خوب شیر نمیخورد و فکر میکردم وزنش کمه الان سوپرامیل بهش میدم