2777
2789
عنوان

بتای بارداری پایین

69 بازدید | 19 پست

اخرین قاعدگیم9/11

دو روز بعد تاخیر بتا شد 115

48ساعت بعد تکرار کردم شد 236

دیروز سونو شکمی شدم چیزی مشخص نشد

خودم خیلی استرس دارم دکترم گفت من تشخیصم داخل رحمیه 

میخوای باز 48ساعت بعد تکرارش کن 

خیلی ناراحتم😔

سابقه خارج رحمی داشتم

خیای زود حتی برا سونوی واژینا بزار ۱۰روز دیگ بگذره عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساک حاملگی با بتای بالای ۱۵۰۰ دیده میشه، شاید لقاح دیر انجام شده، چند روز صبر کن و با پزشک دیگه ای مشورت کن، سونو داخل رحمی باعث سقط میشه، دوباره تیتر بتا بده اگه کند میره بالا و لکه بینی و درد شکمی داره به خارج رحمی شک کن

میشه بگی چند هفته ام9

۵هفته هستی ..ک الان واقعا هیچی معلوم نمیشه فقط ساک دیده میشه نرو سونو فعلا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

دیشب دکترم گفت هنوز ۴هفته ای

درسته ولی خیییییییییلی زوده براسونو ودیدن جنین صبر کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر منظورش از بارداری بود یعنی گف داخل رحمه

خب سونوی داخلی خطرناکه، اگه علائم خارج رحمی نداری، دست نگه دار ..فقط تیتر بتا بده ببین سرعت بالارفتنش خوبه یا نه، سر ۷ هفته برو سونوی قلب