2777
2789
عنوان

خواب ندارم

130 بازدید | 20 پست

تقریبا یکماهه که باردارم.الان یک هفته است که شبا نمیتونم بخوابم.هیچ فکر و خیالی هم ندارم....

با هر صدایی هم قلبم میاد تو دهنم.

کسی تجربه ای داشته بهم کمک کنه.چون سرکارم میرم واقعا از نظر بدنی کم میارم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع خواب چایی قهوه نوشابه نخور  شامت سبک باشه محیط خواب تاریک و ساکت باشه ساعت خواب منظم دا ...

هیچکدوم اینارو نمیخورم اول شب خوابم میبره بعد یکی دوساعت بیدار میشم دیگه تا صبح بیدارم اگرم بخوابم هر پنج دقیقه یه بار بیدار میشم

هیچکدوم اینارو نمیخورم اول شب خوابم میبره بعد یکی دوساعت بیدار میشم دیگه تا صبح بیدارم اگرم بخوابم ه ...

خدارو شکر کن خواهر

همه از کمبود خواب و خستگی مینالن😒😒

االبته بچه بیاد حسرت این روزا و خوابتو میخوری

متم بینهایت ترسووووو بددم

یه چیزی از خواب میپرونتت. من اونموقع کشف کردم شوهرم تو خواب پا میکوبه به تشک من دومتر میپریدم یا قل میخورد یا سرفه یا خور خور .‌..

خلاصه تنها خوابیدم درست شد

من که تا اخر نه ماهگی همین بودم صبح ساعت ۹ تازه میخوابیدم تا ۱۲.. تا میتونی پیاده روی کن تا خسته بشی

فعالیت من خیلی زیاده از صبح ساعت 7 که میرم سرکار تا شب ساعت 11 همش درحال کارم تا ساعت 3 شرکت بقیه اشم خونه و .....

بدبختی هیچی هم نمیشه خورد

من باد کردم ماههای ۷به بعد نفسم تنگ بود ...وبه هیچ عنوان ننیتونستم به پعهلوی چپ بخوابم....

یعنی حسرت طاق باز هوابیدن داشتم . کمرم فوق العاده ناراحت بود ...من ماه آخر به هیچ عنوان نخوابیدم همش ه دقیقه یکبار بلند میشدم راه میرفتم....

بماند که از اول تا۶ماهگی ویار فوق شدیدددددد داشتم روزی ده بار بالا میاوردم و شش ماه گوشت نهوردم دو سه ماه هسچی نخوردم دو سه قاشق برنج خالی شاید از گشنگی داشتم میمردم ...ولی همه چی بو تعفن میداد از نظرم 

متم بینهایت ترسووووو بددم یه چیزی از خواب میپرونتت. من اونموقع کشف کردم شوهرم تو خواب پا میکوبه به ...

نه تنها موقع خواب شوهرم کلید میندازه بیاد تو  خونه میترسم،از صدای همه چی میپرم.

صبح بیدار بودم ساعت که زنگ زد همچین ترسیدم که............

من باد کردم ماههای ۷به بعد نفسم تنگ بود ...وبه هیچ عنوان ننیتونستم به پعهلوی چپ بخوابم.... یعنی حسر ...

الهیییییییییییی

منکه تا حالا نه چیزی هوس کردم نه بوی چیزی حالمو بد کرده.......

البته کلا آدم کم غذایی هستم ولی این مدت تا جایی که میتونم خوب میخورم(البته از نظر اطافیانم بازم هیچی نمیخورم)