2777
2789

؟؟؟زن داداشمومیگم واقعن من متوجه نمیشم معلوم نیست چه بلایی سرعروسشون آوردن خونه وسیله شوگذاشته رفت خارج بعداینا انگار خوشحال شدن رفتن خونش نشستن اجاره ندن بعددوتا خواهرسرظرف شوروسایدش کشمکش داشتن غنایم بگیرن داداشش بعدطلاق زنش برای زن داداشم خونه ۳دنگ پول داد چقدرم به مادروخاهرش میرسه حالا داداشم تومجردی ۱دس کت دامن برای مادرش گرفت اینقدرزن داداشم هزاربارکوبوندتوسرمون تامادرم  پول کت و دامن مادرم پس دادبعد۱۵سال اونم بانرخ جدید٫همون سال چون پسر بزرگ بود ۷۰۰دادبرای بنگاه خونه مادرم امسال طلاحساب کردبه نرخ اون سال دستبدهای مادرم روگرفتن البته نمیگم حقشون نبودگرفتن بهترشدودرستش این بود ولی میگم یکمی به زن داداش وداداش خودتون رحم می‌کردید مادلمون برای داداشمون ومالش میسوزه چطورشمابی رحمیدانگارداداششومادرش زاییده وظیفه مادروفرزندی هست ولی  داداش منو از پرورشگاه گرفتیم جالب نیست؟؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

همه عروسا همینن .خواهر من خودش شوهرش به خواهرزاده هاش محبت میکنه و دوسشون داره بدش میاد ولی داداشم داشت نامزد میکرد خواهرم ناراحت بود که داداش نامزد کرده توجهش به بچه من کم میشه بچم ناراحت میشه😐

همه عروسا همینن .خواهر من خودش شوهرش به خواهرزاده هاش محبت میکنه و دوسشون داره بدش میاد ولی داداشم د ...

چراواقعن اینجوریه ای کاش میشد به همه چی با منطق برخورد کرد خودم چندسال قسط بانک نداشتم ولی به خواهرشوهرم کمک مالی میکردم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه عروسا همینن .خواهر من خودش شوهرش به خواهرزاده هاش محبت میکنه و دوسشون داره بدش میاد ولی داداشم د ...

ولی من نبودم 

چراواقعن اینجوریه ای کاش میشد به همه چی با منطق برخورد کرد خودم چندسال قسط بانک نداشتم ولی به خواهرش ...

نمیدونم والا.من خودم مجردم ولی متاهل باشم با این چیزا منطقی برخورد میکنم .الانم ک عروس داریم بازم منطقی برخورد میکنم چیزی ک پس فردا برا خودم نخوام برا اونم نمبخوام الان .

مثلا ازش هیچ وقت توقع ندارم خونمونو جاروبرقی بکشه .چون خودم هیچ وقت قرار نیست خونه مادرشوهر جارو برقی بکشم .همیشه خودمو میذارم جاش .برا خواهرشوهر هم همینه ادم باید خودشو بذاره جای خواهرشوهر 

نمیدونم والا.من خودم مجردم ولی متاهل باشم با این چیزا منطقی برخورد میکنم .الانم ک عروس داریم بازم من ...

دوس داشتن هرکس جای خود داره وقتی خودم دلم محبت‌واحترام داداشم رومیخاد چرابایدخواهرشوهرام روازچشم شوهرم بندازم؟