2777
2789

بین ویکتوریا سکرت بامبشل و ورساچه برایت کریستال 

کدوم خوش بو تره؟ من بوی گرم دوس ندارم مثلا گود گرل و نمیپسندم 

دوس دارم خنک باشه کدوم بهتره ؟ 

شنل چنس چطوره؟ 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه حالته خنک و تند یکم چجوری بگم خوش بوعه تا چندروز بعد بوش رو لباسم میمونهالبته اصل بگیر حواست باشه ...

ویکتوریا رو نظری نداری راجبش؟

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

ویکتوریا بهتر از ورساچس لایک لامور رو خیلی پیشنهاد میکنم هر جا زدم پرسیدن

از چه نظر ویکتوریا بهتره؟ 

ورساچه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
یه حالت بوی شیرین‌و اروم داره چجوری بگم😂

😂 واقعا نمیدونم کدوم و بگیرم موندم