2777
2789
عنوان

عروسی پسر عمومه حوصله ندارممم

159 بازدید | 13 پست

تازه از دانشگاه اومدم 

مامانم میگه آماده شو و .. حال ندارم

اگه نرم بد میشه؟ آخه جشن عقد رفته بودم 😑😬🤦🏻‍♀️ 

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من خیلی دوست دارم برم عروسی

بنظرت برم؟😬😭

آخه باید برم آرایشگاه حالشو ندارم 

تو خونه ام شسوار بزنم موهامو بهترع؟

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

هعی من ک دلم میخاد عروسی یک از نزدیکام باشه برم برقصم 

البته عروسی دختر عموم پسرعموم بااینکه اشنان اصلا بهم نمیچسبه چون عین مهمون غریبه هستیم 

اگ کار داری حوصله نداری میتونی نری

پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.

عروسیه باید بری 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اگه عروسی پسرعمو من بود الان ارایشگا بودم😂

😭😭🤣🤣🤣

صمیمی نیستیم 

ولی خب زورم میاد غریبه ها برن من نه 

از طرفیم   خستممم🤣🤣🤣