2777
2789
عنوان

خیلی از تاپیکا رو خوندم و

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست
واقعا آدم حرصی میشه تو که کتک میخوری حداقل یه خراش بنداز رو اون آدم 💀

نمیشه بابا... مگه فیلم هالیوودیه... هیچ زنی زورش به مردش نمیرسه... امتحان کردم که میگم... زورشون زیاده... یکی بزنی چهارتا میخوری... بعد اینکه وقتی زنی میخواد زندگی کنه حتی موقع کتک خوردن هم داره به عاقبت زندگیش فکر میکنه... این از بدبختی ما زنها تو این جامعه مردسالارانه اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من تو شورای حل اختلاف کار میکنه 

تهرانیم

باورت نمیشه چه پرونده هایی میاد زیر دستش از مردایی که دست بزن دارن و زنه کلی نامه پزشکی قانونی داره ولی مرده چون یا پارتی داشته یا پول داده قاضی رای رو به نفع مرد داده نذاشته طلاق بگیره زنه...

بعد چندماه دوباره زنه رو گرفته زده دوباره اومده شکایت کرده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

آفرینبعد اینایی ک میان از جنگ و دعوا حرف میزنن عصبانیت بعدا پدر شوهرم درمیارن

😅🤣

آره این امکانم هست واقعا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

والا منم نمیدونم آن مدل زنها کجان  هرچی مراجع دارم همه بساز اهل زندگی طرف شوهرش با هرکی دم دستش بوده  رابطه داشته بعد هنوز دارد باهاش زندگی می‌کند 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
نمیشه بابا... مگه فیلم هالیوودیه... هیچ زنی زورش به مردش نمیرسه... امتحان کردم که میگم... زورشون زیا ...

آره جامعه همچنان مرد سالاره‌ :)

ولی واقعا امیدوارم این کتک خوردن به خاطر تخم مرغ ! واقعی نباشه

https://t.me/lmn0p0_0 

منم شوهرم اولین بار روم دست بلند کرد بددهنی کرد جدا شدم اما دنیای بعد طلاق برام حس میکنم بده خودمم م ...

والا دنیای طلاق فقط تو شهرهای کوچیک سخته ! و فقط باید سعی کرد تو جامعه بمونی :) یا پیشرفت میکنی یا با مورد بهتری آشنا میشی

مامان من تو شورای حل اختلاف کار میکنه تهرانیمباورت نمیشه چه پرونده هایی میاد زیر دستش از مردایی که د ...

میدونم جامعه طرف مردها رو میگیره ولی مشکل اینجاست یه سری از زن ها اين قدر ذهن شون محدود شده و عادت کردن که حتی به شکایت و ... فکر نمیکنن

آره جامعه همچنان مرد سالاره‌ :)ولی واقعا امیدوارم این کتک خوردن به خاطر تخم مرغ ! واقعی نباشه

نه مطمئن باش دهن به دهن شدن فحش و ناسزا گفتن یارو دیونه نیست که الکی بزنه زنشو... با هم بگو مگو کردن... بعضی از مردها هم که اختیار دست واموندشون رو ندارن، کتک کاری کردن

آره این هم هست

ما خودمون دست بزن نداریم ، اهل کتک خوردن هم نیستیم چون جون نداریم ، ولو میشیم رو زمین و سریع بهمون آسیب میرسه. ولی بعضی ایل و قبایل خیلی قوی هستند ، چه زن و چه مرد. 

زدن براشون به اندازه ماها عجیب نیست. تو فامیلشون خیلی ها اینطور رفتارهایی دارند.