2777
2789

کتاب تاریخ یازدهم اولش یه چند صفحه مروری بر پیشینه و تاریخ ایران..... داره نوشته برای مطالعه 

از این قسمت سوال میاد تو نهایی؟؟؟؟ 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیاد

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بعد میگن انسانی هستین خو اسونه که 😑

عوضش تاریخ یکی از تخصصی های انسانیه ولی ما علاوه بر تخصصی هامون اینم باید بخونیم 

تو ریاضی انسانی رو با تجربی مقایسه می کنی؟ یا اقتصاد که تناسب کلاس پنجمه

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

من پشت کنکوری ام مجبوری همه یازدهمو باید ترمیم بزنم

ببین زمین شناسی رو امسال دوباره تالیف کردن واسه کنکور چاپ پارسال بخون واسه ترمیم چاپ امسال اصن میگن کتاب نو نگاشت زمین شناسی

عوضش تاریخ یکی از تخصصی های انسانیه ولی ما علاوه بر تخصصی هامون اینم باید بخونیم تو ریاضی انسانی رو ...

تاریخ و دینی قابل مقایسه نیستن هررشته ای سحتی خودشو داره ولی زورم میاد میگن انسانی آسونه و فلان🤦🏻‍♀️

ببین زمین شناسی رو امسال دوباره تالیف کردن واسه کنکور چاپ پارسال بخون واسه ترمیم چاپ امسال اصن میگن ...

سخت بود سخت ترش کردن یه بخشی  داره سری واکنشی بوون من میخونم خودم دچار واکنش میشم

ببین زمین شناسی رو امسال دوباره تالیف کردن واسه کنکور چاپ پارسال بخون واسه ترمیم چاپ امسال اصن میگن ...

میدونم کتابشو خریدم

ولی خیلیی سختر شده اصن یچیزایی داره ادم هنگ میکنه 

البته بعضی چیزا رو هم حذف کردن خداروشکر 

مطمعنی برا ترمیم باید زمین دو سال پیشو بخونم؟ 

برا زمین از همه یه نمونه سوال میگیرن فرقی نداره که

میدونم کتابشو خریدمولی خیلیی سختر شده اصن یچیزایی داره ادم هنگ میکنه البته بعضی چیزا رو هم حذف کردن ...

نه کنکور ۱۴۰۴ باید چاپ ۱۴۰۲ بخونی

ترمیم ۱۴۰۴ باید چاپ ۱۴۰۳ بخونی

تاریخ و دینی قابل مقایسه نیستن هررشته ای سحتی خودشو داره ولی زورم میاد میگن انسانی آسونه و فلان🤦🏻‍ ...

نهههههه اصلااا اسون نیست

منی که یه جمله نمیتونم حفظ کنم درک میکنم چقد سخته 

واقعاا سخته 

اهمیت نده اینایی که میگن درجریان درساش نیستن