مامانم وقتی من به دنیا میام خیلی اذیت میشه :') مجبور میشه درس و کارشو تعطیل کنه اون موقع 2 3 سال رفته بوده سرکار، دیگه نمیره تا وقتی من 7 8 سالم میشه دوباره ادامه میده،
بعد بابام خیلی ام زود رفته سرکار همون 18 سالگی شروع کرده
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
واقعا مهندسی به شانسه🤦♀️ من دایی کوچیکم با شوهر خاله کوچیکم دوست بودن باهم درس خوندن هردو مهندسی، توی شرکت تونل سازی و اینجور چیزا کار میکردن تا یه روز یه آلمانی میاد از کار دایی من خوشش میاد باهاش قرارداد میبنده، بخاطر اون المانیه الان دایی من استرالیا زندگی میکنه، ولی شوهر خالم همون روال قبلشه ی بار کرمانشاهه ی بار تهرانه....
با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!