2777
2789
عنوان

خالم خیانت کرده شوهرخالم

4911 بازدید | 150 پست

همه چیزو فهمیده خالم گردن نمیگیره 

شوهرش پرینت چتارو داره

عکس خالم رو مرده غریبه با زبون بیرون آورده هم داره

ب کل فامیل فرستاده امشبم واسه ما فرستاد به مادرم گفت مطمعنم خون شما باهم یکی نیست 

از خالم متنفرم 

حالا برای شوهرش چت فیک خیانت درست کرده بفرسته برا بقیه

جالب اینجاست انداخته گردن ما جوونا میگه تقصیر اینا بوده منو با اون آشنا کردن

مرده زن بچع داره دخترش ۱۸ سالشه

میترسم پای ما گیر شه آش نخورده دهن سوخته 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ترسناک😣😣😣

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

شوهرخالت طلاقش بده بره دنبال زندگیش 

لعنت به هرچی آدم خیانتکاره

چطور دلشون میاد!

هیچوقت نفهمیدم درد و مرضشون چیه وقتی خودشون یکیو دارن میرن سراغ یکی دیگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کثیف تر از ادم متاهلی که به همسرش خیانت میکنه وجود نداره کاشکی تیکه تیکه شن اینا

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

خب چه ربطی به شما داره دقیقا

دقیق نمیدونم شوهرش پشت گوشی می‌گفت 

گفته تقصیر شماهاست بردیدش بیرون باخودتون 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

حتما شوهرخالتم پره ایراده وگرنه زن ک شوهرش آدم حسابی باشه سمت این کارا بعیده بره

ربطی نداره 

آدم ذاتش باید درست حسابی باشه که سمت این کارا نره نه شوهرش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کار خالت اشتباه بوده درست

ولی درباره خیانت زن به سوره نور مراجعه شود

بهترین راهکار ها رو خدا میدونه نه آدمها

رفتار شوهرخالت اشتباه بوده

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید