2777
2789
عنوان

دلم خیلیییی گرفته خیلی...

367 بازدید | 11 پست

راستش من امسال تیرماه ک کنکور دادم از داروسازی آزاد قبول شدم ک شهرش هم خیلی کوچیک بود هم از شهر ما نزدیک 18 ساعت فاصله داشت بعد واسه همین خانوادم صلاح ندیدن ک برم... بعد منم ی دوست صمیمی داشتم ک علاوه بر این ک دوست بودیم شدیدا با هم رقابت داشتیم ولی خب من همیشه ترازای قلم چیم نزدیک 400 تا اینا بیشتر از اون میومد... ولی این دوستم رتبش توی کنکور خیلی بد اومد و از هیچی قبول نشد و مجبورا پشت موند ولی پدر مادر من گفتن اگه پشت بمونم سال بعد همین رتبه رو هم ممکنه نیارم و خلاصه بعد کلی همفکری قرار شد کنکور ترکیه رو بدم و برای همیشه ترکیه بمونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دیشب ک ترازای قلم چیشو نگاه میکردم دیدم خودشو رسونده ب 7000 ینی تو کنکور ب راحتی رتبه ی 3 رقمی میاره... درحالی ک همیشه اشکالای درسیشو اینارو من براش حل میکردم... الان شدیدا دلم گرفته ک حتی اگه از ترکیه قبول شم دیگه برای همیشه مجبورم اونجا بمونم در حالی ک این دوست صمیمیم توی همین کشور خودش دکتر میشه... پیش پدر مادرشه... حسرت دوری از خانوادشو تا ابد نمیکشه...

بله شما هم شرو کن کنکور خودتو بخون 

بله ترکیه شرایط کنکورش خیلی خیلی راحت تر از ایرانه قبول شدنش 

ولی مطمئن باش با مدرک دانشگاهای ایران اصلا تو خود ایران نمیتونه برابری کنه برا موقعیت خوب تو خود همون ترکیه باید بمونین بعدشم اگه به فکر مهاجرتین چرا یه کشور جهان سومی رو انتخاب میکنین که امنیتش و یه سری مسائل دیگش حتی بدتر از ایرانه یه کشور بهترو انتخاب کنین 

برادر منم واسه ادامه تحصیل میخواست بره خارج از ایران رفت یه ماه پیش دوستاش که اونجان باهاشون دانشگاهشونم رفته بود ولی موقعیت بهتری براش پیش اومد رفته هلند میگه واقعا به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست با ترکیه 

مهاجرت خوبه ولی به شرطی که بیارزه

بله شما هم شرو کن کنکور خودتو بخون  بله ترکیه شرایط کنکورش خیلی خیلی راحت تر از ایرانه قبول شد ...

درسته ولی ب خاطر 2 تا چیز ترکیه رو انتخاب کردم یکی نزدیک بودنش ب ایران ک تند تند بتونم ب خونوادم سر بزنم دومیشم زبونشه ک مثه زبان مادری بلدم در حالی ک یاد گرفتن زبون اون یکی کشور ها کمه کم 3 سالی طول میکشه واسه همون...

درسته ولی ب خاطر 2 تا چیز ترکیه رو انتخاب کردم یکی نزدیک بودنش ب ایران ک تند تند بتونم ب خونوادم سر ...

من خودمم ترکم تو زمینه رشته خودمم موقعیت تحصیل تو ترکیه رو دارم حتی با بورس ولی داداشم منصرفم کرد گفت به جاهای بهتر فکر کن اگه هدفت مهاجرته

خب اره به خاطر همین مسائله مدرک کشورای دیگه معتبر تره چون 6 ماه فقط فرصت داری اونجا کاملا به زبانش مسلط بشی وگرنه ویزاتو باطل میکنن بعد خیلی شرایط دیگه ای که واقعا ثابت میشه این ادم لیاقت داره 

ولی خب بازم خوب فک کن تصمیمتو بگیر