2777
2789

تو این چن ماه ک منو از جمعشون طرد کردن تا جای ک تونستم ظاهرمو بی تفاوت نشون دادم از اینکه من تنها شدم تو شهر غریب ،تا اینکه دیروز رفتن بیرون و زنگ زدن ب شوهرم ک شما هم بیاید ،شوهرمم گفت نمیایم و باور نکردن ک جایی دعوت شیم و نریم ،و چون بعد از چن ماه دعوت کردن و واقعا نرفتیم وقتی منو دیدن کلی گلایه کردن ک چرا ما زنگ زدیم کلی منتظرتون بودیم کلی غذا اضافه اومد نیومدین ،منم حرص دل چند ماهمو با این جمله ریختم ،گفتم شوهرم بخاطر من نیومد چون من از جمع شما خوشم نمیاد و دوس دارم بچم بیشتر با جمع خانواده خودم رفت و امد داشته باشه تا شماها ،نیازی نیس دیگه مارو جایی دعوت کنین

اصل مطلب رو بالا گفتم ولی این مدت چی شد رو اینجا میگم ک ی وقت نگید من چقدر بی ادبم و فلان و ...

شش ماه و نیم میگذره از زمانی ک با خاهرشوهرم قط رابطه کردم

هزار ترفند زد برای اینکه اذیتم کنه ک یکیش طرد شدن از کل خانواده شوهر بود ،دیگه دورهمی های هفتگیشون ،مهمونا،تولدا و... دعوتم نمیکردن با وجودی ک من با هیچکسی مشکل نداشتم و مشکلم بی احترامی ها و تحقیرای خاهرشوهرم بود ولی خب اونا قطعا پشت دختر خودشون در میان و هرگز قبول نمیکنن اون ی آدم رذل بود ک فقط میخاست منو تحقیر کنه و بی دلیل و همیشه سکوت میکردم و خوبی میکردم اون افسارپاره تر میشد توی این مدت ک بقیه منو طرد میکردن وقتی شوهرم میپرسید چرا مارو دعوت نکردین ،یا میگفتن ما فک کردیم شما خونه نیستید ،ما فک کردیم رفته خونه مادرش ،ما فک کردیم مهمون دارین ،ما فک کردیم ...درحالی ک قبلا همچین فکری نمیکردن و هرجا بودیم زنگ میزدن ک بیاید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من برام مهم نیست

هر جا باشم خوش ب حالِ اون جمع

جایی نباشم اونا منو از دست دادن ن من اونارو

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

چرا واست مهمه؟ حتما لیاقت ندلشتن که باهات رفت و آمد کنن

همینجور ادامه بده و دیگه آدم حسابشون نکن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

[QUOTE=367067539]هیچی دردل کردم بقیه نداره حرص دلمو خالی کردم اومدم اینجا تعریف کردم [/QUOTE

ی عده واقعاً کمبود دارن و عقده ای هستن

هر چی خوبی کنی بازم جفتک میندازن

با این جور جانوران هر چی کمتر تعامل داشته باشی خودت و اعصاب و روان سالم تره

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

آره ولی واس من اینجور نبود خواهرشوهرام و مادر،شوهرم بی محلم میکردن میچپیدن تو اتاق حرف زدن من تنها بیرون ی میرفتن بیرون ما چون شهر دیگ ای زندگی میکنیم من خونه تنها بودم اونا میرفتم بیرون واس خرید به من نمیگفتن بیا

راستش من برام مهم نیستهر جا باشم خوش ب حالِ اون جمعجایی نباشم اونا منو از دست دادن ن من اونارو

واقعا درستش همینه ،من ک همیشه اهل جمع و رفت و آمد بودم خیلی برام سخت بود وقتی می بینم ماشیناشون رو و صدای خندشون تا تو حیاطمون میاد واقعا حس سنگینی بهم دست میده ولی میگم من جنم اینو داشتم ک از حرمت نفس خودم دفاع کنم 

چرا واست مهمه؟ حتما لیاقت ندلشتن که باهات رفت و آمد کننهمینجور ادامه بده و دیگه آدم حسابشون نکن

البته صدرصد ک لیاقت منو ندارن چون اگر درست و حسابی بودن مشکل ی نفرشون رو قوم و قبیله ایش نمیکردن و سعی میکردن عین آدم برخورد کنن وقتی من با هیچکدومش مشکل نداشتم