2777
2789

همکارمه تازه در حال صحبت عادی دوستانه هستیم

امروز آخرین روز مرخیصش بود دیشب که باهم صحبت کردیم آخر شب گفت می تونم برم و فکرم در گیر کارای موندس فردا آخرین روز مرخصیمه

امروز که به من پیام نداد با توجه به صحبت قبلی که باهام کردیم دیشب، امشب با حرکت میکنه که فردا برسه

امروزم که به من هیچ پیامی نداده، من مرخصی که اومدم وقتی رسیدم پیام داد به سلامتی رسیدی؟ و اینا

حالا نمیدونم من الان بهش پیام بدم بگم حرکت کردی؟

و مراقب خودت باش و اینا یا بزارم فردا بهش پیام بدم بگم رسیدی کدوم بنظرتون؟

خواااهش میکنم جواب بدید

فردا پیام بده

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای بگی فردابهتره

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
چرا؟

همسر من عاشقم شده بود ،من براش گریه میکردم از دلتنگی و عشق  اما اصلا از این پیام‌ها نمی‌دادم بهش...بعدا که گذشت و نزدیک شدیم میگفت دختر با سیاست بلده چجوری مرد رو دیونه کنه،تو وقتی خونسرد بودی من دیونه تر میشدم برات...

خلاصه که ازدواج کردیم و میمیرم براش....

اتقاضا اگه مغروره باید بیشتر حواست باشه.دختر دم دست و در دسترس جذاب نیست برای پسر مغرور

بهش پیام ندی، کنجکاو میشه نسبت بهت و سعی میکنه بهت نزدیک بشه اگر خوشش اومده باشه،یکم طاقت بیاری خودش میاد سمتت به یه  بهونه ای پیام میده 

الان پیام بده و بگو مواظب خودت باش و بگو رسیدی پیام بده یا زنگ بزن تا خیالم راحت بشه

عزمزم ، همکارشه و تازه در حال شروع رابطه هستن،شوهرش که نیست این پیام‌ها رو بده.

به یه پسر دوبار این پیام‌ها رو بدی فرار میکنه

،هنوز نه قول و قراری گذاشتن نه هیچی برای چی باید نگرانش بشه؟