الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حنا بدون رنگ و سرکه سفید رو با هم قاطی کن تا به غلظت شبیه ماست برسه. بعد برو حمام به سرتاسر واژن بمالش. بزار یساعت بمونه. درد و سوزش زیاد داره ولی تا یساعت بعد نشورش. بعد بشور و بیا بیرون. هفته ای یکبار انجام بده.
تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود.
یکی اینجا یه پیشنهاد داده بود گفته بود اگر زیاد عفونت میشی هفته ای یه بار تو لگن ۱ لیتر آب و یه لیوان سرکه سفید و ۱ قاشق نمک بریز و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توش بشین عفونت ها ی رحم میریزن بیرون
من قم هستم گلم.. ولی اگر شهرتون از شاگردهای دکتر تبریزیان هست میتونی مراجعه کنی.. حتی آن لاین هم جواب میده. ولی مطمئن بشو که طبابتش تحت نظر دکتر تبریزیان باشه
ببین یکیشو رو آتیش نگه دار دود که کرد دامن پات کن وایستا نیم خیز روش خیلی نزدیک نشی که بسوزی از دور دود بده دامن دود میپیچه هی بلند شو هی بشین خوب خوب میشی
تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍