2777
2789
عنوان

دخترای بالای سی لطفا

121 بازدید | 14 پست

بچه ها من مدنیه احساس میکنم جا موندم ، اینکه ازدواج نکردم انگار گاهی خجالت میکشم چون انتخاب نشدم ، انگار پذیرفته نشدم یه همچین حسی گاها درونم هست، 

در حالیکه خودم بسیار سخت پسندم و مورد مناسبی و پیدا نکردم ، 

اما از اینکه میبینم خیلی ها ازدواج کردند و بچه دارند و خلاصه یکی و برا خودشون دارن گاهی حسادت میکنم و ته ته دلم غمگین میشه !! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا برام مهم نیست ازدواج نکردم چون هم شغل موردعلاقمو دارم هم خونه دارم اگه یه زمانی مورد خوبی پیدا ...

منم همینطور اینا رو دارم ها و سخت گیرم و بسیار موفقم ، سفر خونه ماشین کار به راهه

اما اون حس که ته دلم هست و دارم 

اصلا برام مهم نیست ازدواج نکردم چون هم شغل موردعلاقمو دارم هم خونه دارم اگه یه زمانی مورد خوبی پیدا ...

نمی‌دونم احساس میکنم تو این جنبه پذیرفته نشدم شاید یه ربطی به خاطرات ام داشته باشه نمی‌دونم چیه که گاها حالم خراب می‌کنه 

من ۳۴ ام. به ازدواج و به کسی فکر نمیکنم.
سرمم خیلی شلوغه بخاطر کار و درس.
ولی هرروز صبح که بیدار میشم، یه حس ناامیدی به آینده، یه بی هدفی، آزارم میده.
دیگه دلیل منطقی برای کار کردن و درس خوندنم پیدا نمیکنم. همونایی که زمانی بیشترین انگیزه رو برای ادامه زندگی بهم میداد.

تمام حرفایی که ابتدای تاپیک زدید رو هم درک میکنم و دچار همین حس ها هستم. نمیدونم باید چ کرد. 

من ۳۴ ام. به ازدواج و به کسی فکر نمیکنم.سرمم خیلی شلوغه بخاطر کار و درس.ولی هرروز صبح که بیدار میشم، ...

من هم همینطور درس هم همچنان میخونم کار هم میکنم و سرم شلوووغ 

حس ناخوشایندیه، نمیزاره آدم لذت لحظه شو ببره 

😢

درسته ممکنه اینم باشهدوستات اکثرا مجردا یا متاهل؟

یه تعدادی متاهل تعدادی هم مجردند 

ولی گاها مقایسه هم میکنم خودمو با مثلا دختر دیگه یا بالا و پایین میکنم بعد میگم چطور من کسی و ندارم