2777
2789
عنوان

ته این زندگی قرار چی بشه❗️

282 بازدید | 18 پست

واقعا قرار چی بشه

وقتی ک اینقدر همه چیز مذخرف و بدرد نخور شده

حیف فقط الکی الکی عمر و زندگی دوتا دسته گلی ک بدنیا اوردم قرار به هدر بره مقصرشم منم فقط

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

ناامید نباش عزیزترینم

همینکه احساس مسئولیت میکنی در قبال بچه های زیبات خودش نشانه اینه که وجدان داری و بین اینهمه ادم بد تو جزو خوباشونی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل چیه؟

بریدم دیگ

مردی ک هیچ درکی نداره شده شوهرم و بابای دوتا بچهام

دیگ نمی‌تونم تحملش کنم اگر کنم فیلم‌ بازی میکنم

ته ته ماجرا قراره بزرگ بشیم و بفهمیم خدا خیلی بزرگه ، قرارهم نیس ما و دنیا دررفاه باشیم و قرار نیس همه چی محیا باشه ....

خدا میخواد بهمون اموزش بده ک زندگی را همینجور ک هست دوست داشته باشید .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

راستش من به این آدما که سنشون خیلی زیاده یه وقتایی میگم خسته نشدی از این همه نفس کشیدن و زندگی اکثرا میگن نه تازه دلمون میخواد بیشتر عمر کنیم.ولی خودم حقیقتا گاهی میگم خدایا این همه سال عمر کردن تهش که چی چرا آنقدر عمر مارو بلند کردی همش هدف گذاری و دوندگی حتی پولم دارم و خرج میکنم و تفریح اما از یه جایی ببعد همه چی تکراری میشه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
هیچوقت خوب نیود دائم دارم میجنگم و تلاش میکنم همشم بیهوده

تا وقتی که دلیلی برای جنگیدن داری بیهوده نیست

مگه نمیگی دو تا دسته گل داری؟ پس تسلیم نشو 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

ته ته ماجرا قراره بزرگ بشیم و بفهمیم خدا خیلی بزرگه ، قرارهم نیس ما و دنیا دررفاه باشیم و قرار نیس ه ...

ولی این زندگی ک هست بخدا با من جور درنمیاد

من فکرم هدفم علاقم چیزای دیگ بودم ناگهان ببدون اینک بفهمم افتادم زیر بار مسئولیت خیلی سنگین

ولی این زندگی ک هست بخدا با من جور درنمیادمن فکرم هدفم علاقم چیزای دیگ بودم ناگهان ببدون اینک بفهمم ...

میدونم عزیزم خدا داره با تمام توانش کاری میکنه بزرگ و عاقل بشی و ازاین ب بعد مسئولیت بیشتری را قبول کنی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....