2777
2789
عنوان

درخواست بیجای مردغریبه

280 بازدید | 30 پست

سلام دوستان خواستم اینجابگم یه تجربه شه کسی مثل من این اشتباه نکنه....

خیلی دلم شورمیزنه خیلی عصبیم

امروزتوی سایت دیواریکی ازاستان هادنبال کارمیگشتم زده بود

یه شرکت یه خانم باخداکثرسن۳۰سال برای جانشین مدیراجرایی میخوام باحقوق ماهی ۵۰ تومن منم گفتم خوبه بهترازبیکاریه خلاصه پول لازمم بودم ...دربه دردنبال کاروبدختی ...بعدش نوشته بودکه چت دیوارپاسخگونیستم به فلان شماره پیام بدین من پیام دادم که جواب دادن مشخصات همراه بارزومه وعکس توی وات برام بفرستین 

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

خب بعد

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس ک گفته دیگه باید تا تهش میرفتی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

اما جالبه حقوق 50 تومن، برات بخور نمیره که گفتی از بیکاری بتره 😑😑😑

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اگ گفتی بعد چی گفته

بلایکم

لایکم کنید دوستان

عزیزم خوب بعدش منه دیوونه به آبجیم گفتم که تودیواراین آگهی دیدم واینجوری گفته حالاچکارکنم بفرستم یانه دودل بودم بفرستم یانه منم عکس ازمدرک دانشگاهم کامل بدون سانسوربااسم وفامیل همه چی باعکس خودم که ازاین ۳درچهاربودفرستادم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
عزیزم خوب بعدش منه دیوونه به آبجیم گفتم که تودیواراین آگهی دیدم واینجوری گفته حالاچکارکنم بفرستم یان ...

اها 

خب بعدش چی شد

اما جالبه حقوق 50 تومن، برات بخور نمیره که گفتی از بیکاری بتره 😑😑😑

نه خداوکیلی برای یه زن تنهابادوتابچه با۵۰ تومن تواین گرونی میشه چکارکرد...؟؟؟؟

دوستان لطفاقضاوت نکنیدمنوممنون میشم