2777
2789

نزدیک ب ۱۰ بار خیانت دیدم

فقط چت بوده تا جایی ک میدونم

ولی بالاخره ضربه خیلی شدیدی وارد شد بهم

تا همین دو هفته پیش باز هم ی چیزایی دیدم و 

کلا گذاشتم رفتم ولی نمیدونم چرا باز برگشتم

چیزی ک هست اینه همه میگن بچه دار بشید سه ساله از ازدواجمون میگذره اما من همش احساس میکنم این زندگی ذره ایش تعلق ب من نداره و من دیر یا زود باید بزارم و برم برا همین بچه نمیخام امشب خیلی زیاد فکرم مشغوله و ناراحتم

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙

و همش ۲۰ سالمه‌‌‌...

خیلی زیاد خسته ام

حق دارم؟ قلبم داره هی تیر میکشه

موهام مشت مشت میریزه

واقعا دیگ نمیتونم توان ندارم خودم و نجات بدم

ی چیزی بگید یکم خودم و آروم کنم از پس شرایط بر بیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شو بچه هم به فکرت نیاد اصلا دیگه بالاتر از خیانت مگه هست؟

ن واقعا نیست

انقد همسرم از چشمم افتاده ک نگاهش میکنم تو ذهنم میگ چقد تنفر انگیزه این آدم ک روبروی منه

ده بار خیانت دیدی شک داری واسه بچه آوردن بدترین اشتباه زندگیته اگر بیاری

ن ن شک ندارم براای بچه دار شدن مطمئنم نباید باشه

فقط خیلی نا آرومم دلم میخاد ساعت ها گریه کنم

میدونی خسته ام

مردی که عادت کرده به خیانت دیگه درست نمیشه بچه هم مشکلاتت رو ۱۰ برابر میکنه

واقعا درسته

چرا هیچ چیزی سر جای خودش نیست

از خودم متنفرم

ن ن شک ندارم براای بچه دار شدن مطمئنم نباید باشهفقط خیلی نا آرومم دلم میخاد ساعت ها گریه کنممیدونی خ ...

حق داری سنی ام نداری واسه تحمل این همه غم شهر هرز

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

همینجوریش یه مرد همه چی تمومه ولی بازم نمیشه روش حساب کرد که آیا بعدها میتونه پدر خوبی باشه یا نه میتونه تو شرایط سخت بارداری و زایمان و افسردگیو کوفت و زهرمار باز هم خوب بمونه یا نه....بعد شما میفرمایید این همه خیانت دیدین باز هم اجازه میدین اطرافیان چرتو پرت بگن باید جفت پا بری تو حلقشون.... 

نه نه بچه بیار بچه بیار دیگه بچه بیار یکی دیگهم بدبخت و آواره کن که اون طفل معصوم بعدها ذره ذره آب شدن مادرشو ببینه همین امشب دست بکارشین واسه بچه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘