2777
2789
عنوان

دوستان خرابه این عکس

1069 بازدید | 41 پست

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چیزی نیست اینجا

تاپیک قبلم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما رو تو تاپیک بارداری اون خانم کم سن دیدم نسبت به رفتارای اونا به شما ناراحت شدم خواستم بگم سطحشون در همون حده شما خودتو ناراحت نکن تمیدوارم به بیماریت زود زود غلبه کنی و خوب شی اونا هنر رو توی زایمان و شوهر کردن میبینن نمیفهمن میگن دختر ۱۸ ساله میره شهرستان درس میخونه خب چون اون سن سن تحصیله اما ۱۹ سن حاملگی نیست خلاصه که سطح تفکر شما بالا تر از افراد اون تاپیکه❤️

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

سلام شما رو تو تاپیک بارداری اون خانم کم سن دیدم نسبت به رفتارای اونا به شما ناراحت شدم خواستم بگم س ...

سلام عزیز دلم♥️♥️♥️

مرسی از نظرت

شاید من یکم اولش تند گفته باشم

ولی دشمن دخترای سرزمینم نیستم و دوست دارم اول پیشرفت کنن و کلی برن تو جامعه بعد سختی مادرشدنو تحمل کنن درسته به من مربوط نیست ولی واقعا سن رابطه هم برای خارج از ایران ۱۸ ساله و واقعا ازدواح دختر ۱۷ ساله واااقعا دردناکه

واقعا همینطوره کلی هم به مریضیم توهین کردن و بعد پیاماشونو پاک کردن و همین ادما میگن ما مادر خوبی میشیم

مرسی هم از ارزوی قشنگت♥️♥️

سلام عزیزم ، میشه لطفاً اگه سوالمو دیدی جوابمو بدی، بخاطر بچه چهار سالم میپرسم، به داروها و مواد نگهدارنده و بعضی غذاها آلرژی داره، اگزما و خارش میگیره دوره گردن و پشتش، میشه بفرمایید شما که به مواد نگهدارنده آلرژی داشتین چطور شد آلرزیتون خوب شد؟ خارش و اگزما هم داشتین؟ از بچگی اینجور شدین؟ میشه اطلاعات بدین، و اینکه دارو فقط آنتی هیستامین بهتون میدادن؟ غذاها هم اثر داشت؟ داروها عوارضی داشت براتون؟

سلام عزیزم ، میشه لطفاً اگه سوالمو دیدی جوابمو بدی، بخاطر بچه چهار سالم میپرسم، به داروها و مواد نگه ...

سلام عزیزدلم

من تعلیق بودم

شرمندتم

ببین من از ۶ ۷ سالگیم الرژی شدیدم شروع شد تا بلوغم

به خیلییی چیزا حساسیت داشتم مواد نگهدارنده موز کیوی ماهی گوشت قرمز و … 

من از همون موقع ملوکاست و سیتریزین رو هرشب خوردم تا الان که بیست و خورده سالمه

سعی کن رب خونگی بگیری و کلا از مواد نگهدارنده دورش کنی تا بلوغش

بعد بلوغش کلا خیلی بهتر میشه

سلام عزیزدلممن تعلیق بودمشرمندتمببین من از ۶ ۷ سالگیم الرژی شدیدم شروع شد تا بلوغمبه خیلییی چیزا حسا ...

خدا عمرت بده، لطف کردین جواب دادین

ممنونم ازتون

بعد از بلوغ حساسیت شما کم شد؟ الان چطوره، اونایی که فرمودین آلرژی دارین میتونین بخورین؟ آلرژی بود یا عدم تحمل هیستامین؟ چطوری حساسیت بروز میکرد مثلا دچار خارش و اگزما و قرمز شدن پلک هم میشدین؟

ببخشید استرس دارم زیاد سوال میپرسم، آخه فرمودین همچنان باید دارو بخورین، یعنی مواد آلرژن و حاوی هیستامین مصرف نکنین باز هم باید این دوتا دارو بخورین؟ دارو نخورین چه علامتی پیش میاد؟

خدا عمرت بده، لطف کردین جواب دادینممنونم ازتونبعد از بلوغ حساسیت شما کم شد؟ الان چطوره، اونایی که فر ...

اره عزیزم الان سوسیس و کالباس و همه چی میخورممم

اره بعد بلوغ کلا کم شد

من الرژی بودم کل بدنم کهیر شدید میزد و اینکه گاهی پلکام میفتاد ببین من یادمه خیلی استخر میرفتم یعو بخاطر وجود کلر تو اب همه حساسیتام پیش اومد

بعدم اینکه من فک کنم ۱۶ ساله سیتریزین میخوردم هیچ اتفاقی برام نیفتاد قرص کاملا بی ضرریه از مصرفش اصلا نترس

سلام عزیزم ممنونم از اینکه نی نی یار تگ کردی تو تاپیکم و دفاع کردی💖عزیزم میشه بگی اون کاربر به کی ف ...

سلام عزیزدلم♥️ قربونت برم دوست ندارم نا حقی پیش بیاد و تهمت های بچگونه ببینم

حتما الان میزنم ولی فقط یه دونه دارم متاسفانه

سلام عزیزم خالت وکیله میشه شماره یا ی ایدی ازش بهم بدی لطفا من سوالامو بپرسم

سلام عزیزم شرمندتم پیامتو ندیدم

هنوز لازم داری؟