2777
2789
عنوان

شوهرم حالمو داره بهم میزنه

558 بازدید | 34 پست

بهم پول نمیداد گفتم برم سرکار گفت برو 

منم گفتم به درک شاغل شدم یه شرکت خیلی خوب و الان عاشق کارمم همکارامم عالین نود درصد هم زنن 

امروز اومده میگه من ناراحتم ازت و قهرم و حس میکنم سر کارت یه خبراییه😒😒

چون این مدت هم فیلر زدم هم به خودم رسیدم هم مژه کاشتم 

تروخدا بگید جوابشو چی بدم نمیخوام باهاش بحث کنم یه جواب منطقی

مردا نفهمن؟ خب پول نمیداد رفتم سرکار الانم نون بازمو میخورم چه مرگشه دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسوده حسوووود،خاله زنکتراز مردا ندیدم من

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

دوستان همیشه در صحنه نینی سایت این قسمت از سایت نیاز به تخریب شخصیتی شوهر اسی داره لطفا جهت همکاری زودتر اقدام کنین

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

احتمالن اینجام عضوه دگ اواخواهری شده

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

یه وقت از کارت استعفا ندی ها!!

مگه تو عروسک خیمه شب بازی اونی که به هر سازش برقصی؟؟

هیچی یکم بهش توجه و محبت کن خودش کوتاه میاد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دوستت داره احساس خطر کرده جذبش کن اعتمادشو بیشتر کن 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
یه وقت از کارت استعفا ندی ها!!مگه تو عروسک خیمه شب بازی اونی که به هر سازش برقصی؟؟هیچی یکم بهش توجه ...

عمراااا بعد عمری یکم دارم حس زندگی میگیرم قبلا برای یه تومن باید التماسشو میکردم خودش رو خروار پول خوابیده