2777
2789
عنوان

دی ماهی ها

141 بازدید | 22 پست

دوستان اگر اطرافتون مرد دی ماهی دارید بگید چه خصوصیات و اخلاق های خوب و بد خاصی دارن؟

میدونم هر انسانی منحصر به فرده و دوتا دی ماهی کاملا شبیه هم نیستن اما به هر حال یک سری خصوصیات مشترک دارن که توی اکثرشون هست مثل بقیه ماه ها

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند تا دی ماهی میشناسم دیوانه ان یعنی یهو صداشون میبرن بالا و جرت میدن اما اینا ملاک نیست

یعنی بی دلیل پرخاشگرن؟ یهو جو میگیرتشون؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
در دی ماهی ها تا جایی که من دیدم چیزی به اسم اعصاب وجود نداره😂

وای نگووو

من خودم دی ماهیم اما تو اطرافیان نزدیکم هم دی ماهی زیاد هست و خیلی از خصوصیات مشترک داریم 

مثلاً زود عصبانی شدن ( زود رنجی) اگه ناراحت بشن زود می بخشن 

مهربونی 

مغرور یکم 😂

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

مهربونن خوش قلبن یخشنده ان با صفانزود رنجن توقع دارن سزبغ عصبانی میشن محبت نیاز دارن

آره واقعا این زودرنجی و زود قهر کن بودن رو دیدم درشون

شوهرمن دی ماهی هسبادرک یه همدم خوب همدل احساس مسئولیت میکنه

همه میگن دی ماهی ها زود عصبانی میشون و زود رنج هستن. همسر شما هم اینجوریه؟